

Det føltes forudbestemt, da Pax og Pam Mahle i 1997 besluttede sig for at blive vinproducenter med egen vingård i Californien. Heldigvis kunne de med hjælp fra en investor åbne Pax Wine Cellars i 2000 i byen Sebastopol. Forinden havde de to kastet deres utilslørede kærlighed på Syrah-druen, og derfor var det i begyndelsen kun denne drue, der blev produceret. Resultatet blev store, fyldige vine, der viste Syrahs store potentiale, hurtigt blev efterspurgt og samtidig gav Pax prædikatet som Californiens bedste Syrah-producent.
Pax
2014 Syrah, Castelli Knight Ranch
PaxVælg favoritliste
629,00Pr. flaske
På lager2015 Syrah, Griffins Lair
PaxVælg favoritliste
599,00Pr. flaske
På lager2016 Syrah, The Hermit
PaxVælg favoritliste
419,00Pr. flaske
På lager2017 Syrah
PaxVælg favoritliste
449,00Pr. flaske
På lager2017 Syrah, North Coast
PaxVælg favoritliste
329,00Pr. flaske
På lager2018 Valdiguie, Quail Run Vineyard
PaxVælg favoritliste
349,00Pr. flaske
På lager
Gå til side
ud af 1
Californisk kvalitetsvin
I dag har Pax dog udvidet til også at inkludere flere druer som f.eks. som Chenin Blanc, Gamay og Carignan. En holistisk tilgang til vinene er den samme hele vejen rundt. Der bliver udelukkende brugt druer, som vokser uden brug af kemikalier og med så lidt indblanding i naturens gang som muligt. Pax er gennemsyret af filosofien, at fantastisk vin kun kan komme fra fantastiske vinmarker, og for at hver drue kan vise sit fulde potentiale, skal der helst så lidt indblanding til som overhovedet muligt. Det kræver respekt for druen, og derfor er det en kongstanke, at Pax ’lytter og lærer’ fra druerne hvert år.