SOMMERENS VINFEST 🍷 SPAR OP TIL 55%!

Brand image

Leeuwin Estate, der ligger i Margaret River, blev grundlagt i 1974 og har lige siden været i Denis og Tricia Horgans eje – dog i dag med sønnen Justin som direktør. “Leeuwin er en livsstil”, siger Denis Horgan, ejeren af det 121 ha store familiefirma, der med usvigelig kvalitetssans har skabt sig et ry verden over for sine helt eminente vine i unik stil - hverken fransk eller australsk, men helt sig selv. Markerne, som Robert Mondavi aldrig fik lov at købe trods ihærdig indsats, er i dag et ikon for ikke alene Western Australia, men hele verden. Og selv om Leeuwin Estates Chardonnay er kendt for at have sat de store hvide bourgogner på plads i diverse blindsmagninger, må man endeligt ikke snyde sig selv for husets øvrige vine.

Leeuwin Estate

Pris
Serveringsforslag
Type
Årgang
Alkohol
Anbefalede Glastyper
Glastype
Druesammensætning
Anmeldelser
Fine Wine
Lagerstatus
Vis:
af 13 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Om Leeuwin Estate

Leeuwin Estate var en af ​​de fem stiftende vingårde i det nu berømte Margaret River-distrikt i Western Australia. I dag arbejder man sammen med et team af højtuddannede vinproducenter for konsekvent at producere vine, der rangerer på niveau med verdens fineste. I 1972 identificerede den legendariske Napa Valley-winemaker Robert Mondavi det fremtidige hjem for Leeuwin Estate. Han fungerede samtidig som mentor for Denis og Tricia Horgan i omdannelsen af ​​deres kvægfarm til vingård i topklasse. Den første kommercielle årgang kom på markedet i 1979 og kom i internationalt søgelys, da Decanter Magazine gav sin højeste anbefaling til husets 1981 "Art Series" Chardonnay.


De internationale udmærkelser er fortsat lige siden, og Leeuwin eksporterer nu til 30 lande verden over. Den prestigefyldte Langton's Classification of Australian Wine inkluderer Leeuwin Estate Art Series Chardonnay i den øverste "Exceptional"-kategori og blandt de ikoniske "Heritage five", der markerer og hylder Australiens mest exceptionelle, banebrydende vine, mens Art Series Cabernet Sauvignon er klassificeret som "Outstanding". Det er ikke småting.


Leeuwin Estate er derudover blevet inkluderet i US 'Wine & Spirits' Magazine's Hall of Fame i kategorien 'International Wineries of the Year' og med pointscorer så høje som 98/100 har US 'Wine Spectator' inkluderet Leeuwin Art Series Chardonnays blandt "Årets 100 bedste vine" ved flere lejligheder. Leeuwin Estates Art Series Cabernet Sauvignon har været et UK 'Decanter' Magazine "Top 50 Wine of the Year" og en amerikansk 'Wine & Spirits' "Top 100 Wine of The Year", mens den førende australske vinkommentator, James Halliday, inkluderer Leeuwin i hans 'Top 100 australske vingårde'.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]