SOMMERENS VINFEST 🍷 SPAR OP TIL 55%!

Western Australia

Western Australia’s vinstil ligger noget tættere på den gamle verden (Europa) end på de øvrige australske vinområders. Rødvinsdrue nummer 1 er da også Cabernet Sauvignon, mens hvidvinsdruernes ukronede dronning i området er Chardonnay.

Pris
Serveringsforslag
Producent
Årgang
Alkohol
Anbefalede Glastyper
Glastype
Druesammensætning
Anmeldelser
Fine Wine
Lagerstatus
Vis:
af 6 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Værd at vide

Western Australia dækker ca. 1/3 af det australske kontinent – den vestlige del, der vender ud mod Det Indiske Ocean. Det var først i 1965, at man begyndte at dyrke vin i Western Australia, og områdets samlede produktion udgør den dag i dag også kun 2% af den totale australske vinproduktion. Men – ikke mindre end ca. 40% af vinene på de australske restauranters vinkort kommer herfra, og det fortæller lidt om, hvor velegnede vinene er til mad.

Klimaet er behageligt – varmt om sommeren og lunt om vinteren med en god, lang vækstsæson og en tilpas mængde sol og vand. De bedste restauranter befinder sig på vingårdene, som i øvrigt ligger tæt på nogle af de mest spektakulære strande i verden. Der bor ca. knapt 2 millioner mennesker i et område på størrelse med hele Vesteuropa, så man finder ikke meget karamelpapir i grøften her – kun store naturoplevelser og masser af god, frisk luft!


Læs mere om de enkelte vine fra Western Australia ved at klikke på de enkelte produkter

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]