Bemærk! Tour de France i Danmark kan forsinke leveringstiden på dine varer, bestil derfor dine varer hurtigst muligt

Western Australia

Western Australia’s vinstil ligger noget tættere på den gamle verden (Europa) end på de øvrige australske vinområders. Rødvinsdrue nummer 1 er da også Cabernet Sauvignon, mens hvidvinsdruernes ukronede dronning i området er Chardonnay.

Pris
0
Serveringsforslag
0
Producent
0
Årgang
0
Alkohol
0
Glastype
0
Druesammensætning
0
Fine Wine
0
Lagerstatus
0
Nulstil alle filtre
Vis:
af 3 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Værd at vide

Western Australia dækker ca. 1/3 af det australske kontinent – den vestlige del, der vender ud mod Det Indiske Ocean. Det var først i 1965, at man begyndte at dyrke vin i Western Australia, og områdets samlede produktion udgør den dag i dag også kun 2% af den totale australske vinproduktion. Men – ikke mindre end ca. 40% af vinene på de australske restauranters vinkort kommer herfra, og det fortæller lidt om, hvor velegnede vinene er til mad.

Klimaet er behageligt – varmt om sommeren og lunt om vinteren med en god, lang vækstsæson og en tilpas mængde sol og vand. De bedste restauranter befinder sig på vingårdene, som i øvrigt ligger tæt på nogle af de mest spektakulære strande i verden. Der bor ca. knapt 2 millioner mennesker i et område på størrelse med hele Vesteuropa, så man finder ikke meget karamelpapir i grøften her – kun store naturoplevelser og masser af god, frisk luft!


Læs mere om de enkelte vine fra Western Australia ved at klikke på de enkelte produkter