Vi sammenligger vores lagre ✅ Vi sender varer ud igen fra 8. juni

Western Australia

Western Australia’s vinstil ligger noget tættere på den gamle verden (Europa) end på de øvrige australske vinområders. Rødvinsdrue nummer 1 er da også Cabernet Sauvignon, mens hvidvinsdruernes ukronede dronning i området er Chardonnay.

Pris
Serveringsforslag
Producent
Årgang
Alkohol
Proptype
Druesammensætning
Anmeldelser
Lagerstatus
Vis:
af 8 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Værd at vide

Western Australia dækker ca. 1/3 af det australske kontinent – den vestlige del, der vender ud mod Det Indiske Ocean. Det var først i 1965, at man begyndte at dyrke vin i Western Australia, og områdets samlede produktion udgør den dag i dag også kun 2% af den totale australske vinproduktion. Men – ikke mindre end ca. 40% af vinene på de australske restauranters vinkort kommer herfra, og det fortæller lidt om, hvor velegnede vinene er til mad.

Klimaet er behageligt – varmt om sommeren og lunt om vinteren med en god, lang vækstsæson og en tilpas mængde sol og vand. De bedste restauranter befinder sig på vingårdene, som i øvrigt ligger tæt på nogle af de mest spektakulære strande i verden. Der bor ca. knapt 2 millioner mennesker i et område på størrelse med hele Vesteuropa, så man finder ikke meget karamelpapir i grøften her – kun store naturoplevelser og masser af god, frisk luft!


Læs mere om de enkelte vine fra Western Australia ved at klikke på de enkelte produkter