SLUTSPURT SPIRITUS LAGERSALG 🥃 Spar op til 55%!

Brand image

Western Australia

Western Australia’s vinstil ligger noget tættere på den gamle verden (Europa) end på de øvrige australske vinområders. Rødvinsdrue nummer 1 er da også Cabernet Sauvignon, mens hvidvinsdruernes ukronede dronning i området er Chardonnay.

Pris
Serveringsforslag
Producent
Årgang
Alkohol
Proptype
Anbefalede Glastyper
Druesammensætning
Anmeldelser
Lagerstatus
Vis:
af 9 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Vinene i Western Australia

Western Australia dækker ca. 1/3 af det australske kontinent – den vestlige del, der vender ud mod Det Indiske Ocean. Det var først i 1965, at man begyndte at dyrke vin i Western Australia, og områdets samlede produktion udgør den dag i dag også kun 2% af den totale australske vinproduktion. Men – ikke mindre end ca. 40% af vinene på de australske restauranters vinkort kommer herfra, og det fortæller lidt om, hvor velegnede vinene er til mad.

Klimaet er behageligt – varmt om sommeren og lunt om vinteren med en god, lang vækstsæson og en tilpas mængde sol og vand. De bedste restauranter befinder sig på vingårdene, som i øvrigt ligger tæt på nogle af de mest spektakulære strande i verden. Der bor ca. knapt 2 millioner mennesker i et område på størrelse med hele Vesteuropa, så man finder ikke meget karamelpapir i grøften her – kun store naturoplevelser og masser af god, frisk luft!


Med en bred vifte af mikroklimaer og jordtyper, er Western Australia et ideelt lærred til at skabe vine af enestående kvalitet og karakter. Fra den frodige Margaret River til den historiske Swan Valley byder hver underregion i det vestlige Australien på forskelligt terroir, der former smagen og nuancerne i vinene.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]