- Rødvin
- Hvidvin
- Rosévin
- Andre vintyper
- Bobler
- Rundt om bobler
- Mousserende
- Champagne
- Producenter
- Populære
- Spiritus
- Rundt om spiritus
- Spiritus hovedtyper
- Spiritus undertyper
- Populære
- Fine Wine & Spirits
- Rundt om En Primeur / Fine Wine
- Fine Wine leverandører
- Områder & underområder
- Spiritus hovedtyper
- Spiritusleverandører
- Glas & tilbehør
- Gaver
- Tilbud
- Producenter
- Inspiration


Jameson Irish Whiskey er den klassiske smag af irsk whiskey siden 1780. Den destilleres tre gange for at blødgøres så meget som muligt.
Jameson Irish Whiskey
- Kun 3 på lager online
- Kun 14 på lager online
- 84 på lager online
- Kun 9 på lager online
- Se produktUdsolgt, men prøv din lokale butik
Om Jameson Irish Whiskey
Jameson blev grundlangt af John Jameson, som egentlig var skotte, men kom til den irske hovedstad Dublin i slutningen af 1770'erne. I 1780 skabte Jameson den måde at lave irsk whisky på, som destilleriet har holdt fast ved lige siden. Fire af hans sønner fulgte ham ind i destilleriet i Irland og oprettede det whiskeydynasti, der skulle vare i generationer. Han døde den 3. december 1823 i en alder af 83. Whiskyen tripledestilleres – en metode, John Jameson byggede sit navn og rygte på, og som Head Distiller Kevin O'Gorman opretholder den dag i dag.
Jameson er en Blended Whisky, som oprindeligt en af de seks vigtigste Dublin-whiskyer. Jameson bliver nu destilleret på New Midleton Distillery i County Cork.Jameson Irish Whiskey laves ved at blande pot still-whisky lavet på både maltet og umaltet byg med grain whisky. Begge destilleres tre gange for at gøre whiskyen ekstra blød. Byggen dyrkes dyrkes lokalt i Irland og vandet kommer fra Dungourney-floden, som løber lige igennem destilleriet.