ONLINE LAGERSALG 🍷 Spar op til 57%!

Brand image

Jameson Irish Whiskey er den klassiske smag af irsk whiskey siden 1780. Den destilleres tre gange for at blødgøres så meget som muligt.

Jameson Irish Whiskey

Pris
Alkohol
Proptype
Anbefalede Glastyper
Lagerstatus
Vis:
af 5 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Om Jameson Irish Whiskey

Jameson blev grundlangt af John Jameson, som egentlig var skotte, men kom til den irske hovedstad Dublin i slutningen af 1770'erne. I 1780 skabte Jameson den måde at lave irsk whisky på, som destilleriet har holdt fast ved lige siden. Fire af hans sønner fulgte ham ind i destilleriet i Irland og oprettede det whiskeydynasti, der skulle vare i generationer. Han døde den 3. december 1823 i en alder af 83. Whiskyen tripledestilleres – en metode, John Jameson byggede sit navn og rygte på, og som Head Distiller Kevin O'Gorman opretholder den dag i dag.


Jameson er en Blended Whisky, som oprindeligt en af ​​de seks vigtigste Dublin-whiskyer. Jameson bliver nu destilleret på New Midleton Distillery i County Cork.Jameson Irish Whiskey laves ved at blande pot still-whisky lavet på både maltet og umaltet byg med grain whisky. Begge destilleres tre gange for at gøre whiskyen ekstra blød. Byggen dyrkes dyrkes lokalt i Irland og vandet kommer fra Dungourney-floden, som løber lige igennem destilleriet.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]