STORT ONLINE LAGERSALG 🍷 Spar op til 57%!

Brand image

Blended whisky

Når blended whisky er bedst, er det en harmonisk blanding af forskellige typer whisky, der kombinerer de forskellige smagsvarianter fra maltwhisky og grainwhisky på fremragende vis, lavet af mesterblendere. God blended whisky viser, hvad kunsten at blende kan, hvor smag og egenskaber fra forskellige whiskyer kombineres for at skabe en velafrundet og behagelig spiritus.

Vis:
af 0 produkter
Sorter efter:
  1. Hvad er blended whisky?

   Blended whisky er en type whisky, der fremstilles ved at kombinere forskellige typer whisky. Det kan være både malt whisky og grain whisky. Her er en oversigt over, hvad blended whisky indebærer: Blandingsprocessen muliggør harmonisering af forskellige whiskykomponenter for at skabe et velafbalanceret og tilgængeligt produkt. Blended whisky foretrækkes af mange forbrugere på grund af dens konsekvente smagsprofil, der bedre kan sikres, når man blander flere forskellige whiskyer.


   Blended whisky har samtidig en tendens til at have en blødere og mildere karakter sammenlignet med nogle Single Malt-whiskyer. Den specifikke blandingsopskrift er normalt en nøje bevogtet hemmelighed, som kun er kendt af destilleriet og mesterblenderen.


   Smag og kvalitet kan variere betydeligt mellem forskellige brands. Nogle blandede whiskyer er højt anset og fremstillet med stor dygtighed og ekspertise, der tilbyder exceptionelle smagsprofiler.

  2. Er blended whisky dårligere end Single Malt Whisky?

   Nej, det kan man ikke sige. Single Malt-whiskyer smager typisk, som whisky fra det pågældende destilleri nu engang smager. Ikke desto mindre er der mange blended whisky i høj kvalitet, der er virkelig populære og har vundet adskillige priser. Det, der afgør kvaliteten af en whisky, er bl.a. ingredienser, lagring og hvor dygtige, destillatørerne er.

  3. Hvad er nogle af de bedste blendede whiskyer?

   Der er heldigvis mange, men nogle af de mest respekterede er bl.a. Johnnie Walker, Chivas Regal og Famous Grouse. Her får du whiskyer i forskellige prisklasser og med vidt forskellige smagsindtryk.

  Tilmelding til Sélection Vinklub

  Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

  Læs om vores kundeklub
  Logo
  H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]