ONLINE SPIRITUS LAGERSALG 🥃 Spar op til 55%!

Brand image

Hamilton Russell Vineyards – et af de sydligste vinhuse i Sydafrika og et af de tætteste på havet – ligger i den smukke, kølige, maritime Hemel-en-Aarde Valley-appellation, lige bag den gamle fiskerlandsby Hermanus.

Hamilton Russell Vineyards

Pris
Serveringsforslag
Type
Årgang
Alkohol
Glastype
Druesammensætning
Anmeldelser
Fine Wine
Lagerstatus
Vis:
af 7 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Om Hamilton Russel Vineyards

Hamilton Russel Vineyards er kort og godt sydafrikansk vin med fremragende terroir og en fantastisk omdømme. Vinhuset har specialiseret sig i at producere meget individuelle og terroirprægede Pinot Noir- og Chardonnay-vine, som ikke kun bliver betragtet som blandt de bedste i Sydafrika, men i hele verden. Grundlægger Tim Hamilton Russell købte ejendommen med tilhørende 170 hektarer uopdyrkede marker i 1975, efter at han i lang tid havde søgt efter de mest sydlige og velegnede jorde til at producere sydafrikanske koldklima-topvine ud fra et begrænset udvalg af ædle druesorter. Sønnen, Anthony Hamilton Russell, overtog vinhuset i 1991 (købte hele ejendommen i 1994) efter sine studier i Oxford, begrænsede udvalget af druer yderligere til kun at omfatte Pinot Noir og Chardonnay og registrerede samtidig vinhuset som et Estate, dvs. at man fremover kun måtte arbejde med druer fra egne marker. Sammen med winemaker Hannes Storm og viticulturist Johan Montgomery er Anthony fuldstændigt optaget af at få Hamilton Russell Vineyards terroiret integreret bedst muligt i husets vine. 


Southern Right

Denne linje af Hamilton Russels vine blev grundlagt i 1994 og fokuserer på druerne Sauvignon Blanc og Pinotage. De vokser på en 448 hektar stor vingård, og navnet er en reference til den beskyttede Southern Right-hval i stormbeskyttede Walker Bay kun tre kilometer fra vinmarkerne.


Ashbourne

Ashbourne blev etableret i 1996 og er den tredje linje af vine fra Hamilton Russell Vineyards. Navnet er en hyldest til tipoldefar Lord Ashbourne, som var Lord Chancellor i Irland i slutningen af ​​1800-tallet.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]