KUN TIL I MORGEN - SPAR 15% på vin, spiritus & glas 🔥 SE HER!

Brand image

Felton Road er placeret i verdens sydligste vinregion i New Zealand og har særligt succes med deres Pinot Noir i det mikroklima, som det bjergrige område forårsager. 

Felton Road

Pris
Serveringsforslag
Dyrkningsmetode
Type
Årgang
Alkohol
Flaskestørrelse
Anbefalede Glastyper
Glastype
Druesammensætning
Anmeldelser
Populære
Fine Wine
Lagerstatus
Vis:
af 25 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Om Felton Road

Felton Road er et newzealandsk vinhus med placering i Central Otago-distriktet i syd. Det gør faktisk vinhuset til del af verdens sydligste vinregion. Det er et område, der giver oplagte forhold til vækst i Pinot Noir, fordi de varme dage køles af de sneklædte bjerge, som giver kølige nætter. Det er et mikroklima, som gavner vindruen! Samtidig giver regionen et langt tørt forår, som giver en god høst i april. Felton Road er fra 1991, hvor den første vinmark fik navnet Elms efter ham, der fandt den.


Det er fra Elms-marken, at Block 3 og Block 5 får sine druer. Bannockburn er kommet til senere, og her dyrkes druer til alle vinene. På Bannockburn inddeles markerne i sektioner med forskellig vinificering for at tilgodese områdets terroir til fulde. Felton Road prioriterer at druen skal komme bedst muligt til udtryk i vinen ved at lade naturen diktere og undgå for meget indblanding fra producenten selv. Felton Road producerer af denne grund Pinot Noir af høj kvalitet, og det er til dels takket være winemaker Blair Walter, som har arbejdet med vin i Australien, Oregon, Napa Valley og Bourgogne.