SOMMERENS VINFEST 🍷 SPAR OP TIL 55%!

Central Otago

Central Otago, der ligger på den sydligste af de to hovedøer, der udgør New Zealand, er samtidig også verdens sydligste vinregion. Vinmarkerne, der er omgivet af høje, ofte sneklædte bjerge, har sine egne små makroklimaer.  

Pris
Serveringsforslag
Dyrkningsmetode
Årgang
Alkohol
Anbefalede Glastyper
Anmeldelser
Populære
Nyheder & Premium Brand
Lagerstatus
Vis:
af 23 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144
  1. Velkommen til Central Otago

    Central Otago er en af New Zealands berømte vinregioner, hvor de smukkeste landskaber, et køligt klima og nogle af verdens bedste winemakers skaber vine af enestående kvalitet. Selvom Pinot Noir spiller hovedrollen, finder vi også druer som Pinot Gris, Chardonnay og Chardonnay.

  2. Rødvin fra Central Otago

    På denne yderste grænse for vindyrkning kombinerer klimaet varme dage, kolde nætter og et langt tørt efterår, som samlet resulterer i de bedste betingelser for dyrkning af fantastiske vine på Pinot Noir.


    Beliggenheden på den sydlige 45. breddegrad modsvarer på den nordlige halvkugle placeringen af Willamette Valley i Oregon samt nogle af Frankrigs bedste vinregioner. Central Otago er den eneste af New Zealands vinregioner, der har fastlandsklima i stedet for kystklima. Dette giver risiko for frost, men omvendt også fordele som begrænset nedbør og mange solskinstimer.  

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]