ROSÉFESTIVAL: Spar op til 47% på rosé 🍷 Kun til fredag!

Brand image

Da Herve Pouizin overtog den daglige ledelse af Domaine du Seminaire i 2003, var han fjerde generation i Pouizin-familien til at lede ejendommen, der ligger smukt blandt gamle egetræer og lavendelmarker i bakkerne ovenover landsbyen Valreas. Domaine du Seminaire består af 60 hektarer, som dyrkes økologisk.

Domaine du Seminaire

Pris
Serveringsforslag
Type
Årgang
Alkohol
Anbefalede Glastyper
Glastype
Druesammensætning
Anmeldelser
Populære
Nyheder & Premium Brand
Lagerstatus
Vis:
af 7 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Om Domaine du Seminaire

Hos Domaine du Seminaire vinificerer man med så lidt indblanding som overhovedet muligt på store, temperaturkontrollerede cementtanke, bygget i 1938 - en vinificeringform som er yderst velegnet til Grenache, og som stadig benyttes af nogle af de førende ejendomme i Châteauneuf-du-Pape. Netop Domaine du Seminaires placering af vinmarkerne i højderne er i takt med den globale opvarmning og søgning efter en stadig større phenolisk modning, blevet af en større betydning. Højden betyder nemlig, at messoklimaet i vinmarken bliver køligere, hvilket giver vinen en højere syre, hvilket igen gør det muligt at opnå en fuld phenolisk modning samtidig med, at vinen bevarer sin balance. Familievingården på 60 hektarer på højderne af Valréas er et fuldt økologisk landbrug med tilbøjeligheder til biodynamik - især i kælderen, hvor man bruger månekalenderen. I dag vokser forskellige druesorter på ejendommen, som bliver til hvid-, rosé- og rødvine: Grenache, Syrah, Mourvèdre, Carignan, Viognier, Roussanne, Marsanne, Clairette og Grenache Blanc. Domaine du Seminaire ligger i højder mellem 300 og 400 m på ler- og kalkjord. Viinene laves på egen vildgær med et minimum af input for at respektere og bedst muligt fremvise det lokale terroir.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]