ONLINE ROSÉFEST ☀️ Spar op til 47%!

Brand image

Er du lige så seriøs med dine cocktails, som vi er? Kan du lide indtryk at bittersøde appelsiner i dine cocktails? Så er Cointreau lidt af et must.

Cointreau

Pris
Flaskestørrelse
Undertype
Vis:
af 2 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Om Cointreau

Cointreau er klassisk appelsinlikør, der er blevet nydt af livsnydere og cocktailelskere i hele verden i 170 år. Den laves af en blanding af sød og bitter appelsinskal, og tilføjer dybde og kompleksitet til en bred vifte af vores yndlingscocktails.


Med sin sommerlige og komplekse smagsprofil er Cointreau en vigtig ingrediens i klassiske cocktails som Margarita, Sidecar og Cosmopolitan. Dens afbalancerede sødme og fine, elegante strejf af bitterhed gør den til det perfekte supplement til en række spiritus, herunder vodka, gin og tequila.


Cointreau er lavet ved hjælp af en gammel, hævdvunden opskrift, der er gået i arv gennem generationer af Master Distillers. Der bruges kun appelsiner af højeste kvalitet, og skrællerne er nøje udvalgt og håndskårne for at sikre maksimal smag og aroma. Som et resultat af dets højkvalitetsingredienser og omhyggelige produktionsproces, har Cointreau vundet adskillige priser og udmærkelser gennem årene. Dens ry som en førsteklasses likør har gjort den til en fast bestanddel i verdens barer og restauranter.


Uanset om du er en professionel bartender eller en hjemmemixolog, er Cointreau en vigtig ingrediens i din bar. Dens alsidighed og smag gør den til det perfekte valg til at skabe sofistikerede og lækre cocktails.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]