

Skal din vinkælder rumme nogle af de bedste vine i verden? Noget af de bedste, Bordeaux kan præstere? Så er du kommer til rette sted.
Château Palmer
- En Primeur | Forsalg
Vælg favoritliste
2022 Château Palmer, 3. Cru Classé
Château Palmer- 100 pointYves Beck
Et sandt kultslot, kendt for at producere vine i samme kaliber
... 4.399,00pr. flaske3.099,00pr. flaske ved 6 fl.Spar i alt v/6 fl. 7.800,00Kun 40 på lager online Vælg favoritliste
2021 Château Palmer, 3. Cru Classé
Château Palmer- 98 pointYves Beck
Gamle vinstokke står bag en juvel af en vin.
3.119,00pr. flaskeKun 29 på lager online- Mængde rabatNyhedEn Primeur | Forsalg
Vælg favoritliste
2024 Château Palmer, 3. Cru Classé
Château Palmer- 97 pointVinous
Palmer bekræfter sin status som en af de mest unikke vine i
... 1.799,00pr. flaske1.700,00pr. flaske ved 6 fl.Spar i alt v/6 fl. 594,00Forudbestil - forventet d. 01/09/2027
Gå til side
ud af 1
Om Château Palmer
Château Palmer står bag decideret elitevine, som muligvis ikke har den ophøjede status af 1. cru, men som ikke desto mindre bliver solgt til lignende priser. Ja, det er dyrt, men her er også tale om en virkelig stærk udfordrer til Château Margaux i samme appellation og én af de absolut bedste vine i Médoc. Det er rødvin i den absolutte verdensklasse. Mange mener faktisk, at Château Palmer er det eneste slot i Margaux, der kan matche Château Margaux. Kvaliteten er stabilt høj og vinene kan med succes gemmes i årevis. Under Winemaker Thomas Duroux' ledelse har slottet samtidig ramt plet i alle årgange siden han blev ansat i 2006. Der bliver brugt Cabernet Sauvignon, Merlot og en smule Petit Verdot på Château Palmer. Sidstnævnte drue er faktisk lidt af en undtagelse i Médoc, men for Duroux er det en regel, at den skal være med. Den sikrer et lille touch af krydderier. Eller, som franskmændene siger, en 'soupçon'.
Under Duroux begyndte man at eksperimentere med økologisk produktion, som nu er blevet til gennemført biodynamisk produktion. Faktisk mener franskmændene, at Château Palmer ikke ville have kunnet præstere på samme skyhøje niveau uden den omstilling, der er sket. Man arbejder med, hvad Duroux kalder 'ægte biodiversitet', hvilket involverer eget husdyrhold, egen produktion af gødning og plantning af ferskentræer mellem vinstokkene til gavn for egnens fugle. Læg hertil eksperimenter med lydbølgemaskiner, der udsender vibrationer og lyde, som gerne skulle give en positiv udvikling af proteiner i vinstokkene og forstøvning med naturlige gærceller i stedet for tilsætning af svovl. Virker det? Det smager i hvert fald fantastisk!