Brand image

Château Cantemerle har en fantastisk historie, der strækker sig helt tilbage til middelalderen, hvor man var en del af forsvaret af regionen. I dag er det heldigvis druer fremfor skjolde og sværd, der er fokus på. Og det gør de rigtig, rigtig godt.

Château Cantemerle

Pris
Serveringsforslag
Årgang
Alkohol
Druesammensætning
Anmeldelser
Fine Wine
Nyheder & Premium Brand
Lagerstatus
Vis:
af 6 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Om Château Cantemerle

Château Cantemerle har hjemme i den sydlige del af Medoc-halvøen i Bordeaux nær landsbyerne Macau & Ludon. Slottet blev udnævnt som 5. Cru i den berømte klassifikation i 1855. I unikt terroir med dyb grusjord skaber Cantemerle komplekse, velafbalancerede og

raffinerede vine. Slottets lange historie afspejles i dets arkitektur og den storslåede grund, der omgiver det.


I middelalderen var Cantemerle en del af linjen af fæstningsværker, der forsvarede ​​Médoc-regionen. Den ældste tekster, der nævner slottet, er helt tilbage fra 1100-tallet. I 1147 modtog klosteret enorme territorier som gave fra Arnaud, Hertug af Blanquefort, før han begav sig ud på korstog. Jo, her er fyldt med historie.


Jorden

Jorden er en blanding af kiseljord og grus. Her er sten, som er rullet ind som et resultat af tusind år gammel erosion af

Pyrenæerne ved floden Garonne, som udgør et af de grundlæggende elementer i vingården. Der dannes faktisk dårlig jord, hvor vinstokkene "kæmper" og sikrer druer med høj koncentration. Udover dette bidrager de små småsten i jorden med en rolle som filter, der aktivt bidrager til

druernes modenhed ved at reflektere solens stråler og i løbet af natten at bevare den varme, der er fanget i løbet af dagen. Her vokser 68% Cabernet Sauvignon, 22% Merlot, 5% Cabernet Franc og 5% Petit Verdot.


Druerne håndplukkes og sorteres med den største omhu. Druer fra hver separat parcel gæres separat i store kar, som tillader en langsom, skånsom udvinding af tanniner. Vinen er lagret på tønder i 12 måneder før aftapning på flaske.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]