Brand image

Château Beau-Séjour Bécot har en historie, der er længere end de fleste landes i sagnomspundne Bordeaux. Vinmarkerne er blevet dyrket siden middelalderen og skaber dén dag i dag fremragende vine.

Château Beau-Séjour Bécot

Vis:
af 0 produkter
Sorter efter:

  Om Château Beau-Séjour Bécot

  Château Beau-Séjour Bécot ligger på højre bred af Gironde i Bordeaux, nærmere bestemt appellationen Saint-Émilion, og har haft status af Premier Grand Cru Classé siden 1996. Slottet gemmer dog på en langt længere historie og vinmarkerne blev i middelalderen dyrket af munkene i St-Martin-kirken. Til gengæld er det først i 1979, at det nuværende Château Beau-Séjour Bécot så dagens lys efter forskellige ejerskaber og navne. Slottet var tidligere kendt som Château Beauséjour-Dr-Fagouet.


  Slottet har et samlet areal på 22 ha., hvoraf de 17 ha. er tilplantet med 45 år gamle vinstokke fordelt på 70% Merlot, 24% Cabernet Franc og 6% Cabernet Sauvignon. Høsten foregår ved håndkraft og alle stilke fjernes inden koldgæring på fire dage og selve gæringen i 80-100 hl. rustfri ståltanke. Den endelige cuvée blandes i januar, hvorefter 3/4 af vinen lagrer 16-18 måneder i 600-liters fade, hvoraf 50-80% er nye, afhængig af årgangen, mens den sidste fjerdedel lagrer i store amfora brændt i ler.

  Tilmelding til Sélection Vinklub

  Bliv gratis medlem af vores vinklub og spar altid 5% hver gang du handler online eller i butik - klik herunder.

  Læs om vores kundeklub
  Logo
  H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]