STORT ONLINE LAGERSALG 🍷 Spar op til 57%!

Brand image

Campari er nok den mest klassiske, italienske bitter, der findes. Herligt aromatisk, intens og flot i farven og med en gammel opskrift, som stadig bruges i dag.

Campari Group

Pris
Alkohol
Flaskestørrelse
Undertype

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Campari

Campari er en moderne og karismatisk bitter. Opskriften, som er uændret, stammer fra Novara i 1860 og er grundlaget for nogle af de mest berømte cocktails verden rundt. Campari er en alkoholholdig spiritus opnået ved infusion af bitre urter, aromatiske planter og frugt i alkohol og vand. Campari har med sin livlige røde farve, intense aroma og inspirerende smag altid været et symbol på intriger og fornøjelse, der forvandler sig til en fængslende driks-oplevelse. Dette er de værdier, der har gjort Campari-mærket berømt over hele verden som et ikon af lidenskabelig italiensk stil og ekspertise. Camparis historie begyndte i Novara i 1860 med opfindelsen af ​​den oprindelige opskrift, der stadig er i brug i dag. I 1904 blev Camparis første produktionsanlæg åbnet i Sesto San Giovanni, og selskabet begyndte at eksportere varemærket i udlandet. Det var begyndelsen på ​​en succeshistorie, som i dag stadig ikke har noget tegn på at stoppe. I dag distribueres mærket Campari i over 190 lande og er et af verdens mest berømte brands.


Campari på tilbud

Campari smager allerbedst, når man har sparet penge i købet. Det kan du også gøre. Du skal bare melde dig ind i Sélection Vinklub. Så sparer du nemlig altid 5% på tusindvis af varer. Også Campari. Det er gratis, og du kan altid bare melde dig ud igen.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]