SOMMERENS VINFEST 🍷 SPAR OP TIL 55%!

Americano

Herligt voksen, kultiveret, robust og bitter cocktail med en let sødme fra rød vermouth og lette citrusnoter fra appelsinskallen. Glas: Riedel Rocks Pynt: Appelsinskive Download opskrift

Ingredienser

Fremgangsmåde

  • Hæld ingredienserne i glasset: Campari og Vermouth Rosso. Top op med danskvand
  • Rør let rundt & pynt med en skive appelsin
Herligt voksen, kultiveret, robust og bitter cocktail med en let sødme fra rød vermouth og lette citrusnoter fra appelsinskallen.

Glas: [https://www.hjhansen-vin.dk/glas-tilbehoer/alle-riedelprodukter/bar-collection/rocks-bar-drinks-specifik-glasserie-6417-02-2-pack|Riedel Rocks] 
Pynt: Appelsinskive

[https://media-prod.hjhansen-vin.dk/download/link/9d73293e-f347-4940-b4ff-18a6f779e755|Download opskrift]

Det skal du bruge:

Americano - opskrift på en klassisk cocktail med italiensk charme

Americano-cocktailen er en dejlig cocktail med Campari og rød vermouth, topped med danskvand og isterninger - evt. pyntet med en skive appelsin. Americano'en menes at være opstået i 1860'erne på Gaspare Camparis bar i Milano.

Der er lige præcis nul amerikanske ingredienser i en Americano, men navnet menes at være inspireret af amerikanske turister, som syntes godt om cocktailen. Dens bittersøde smag med noter af citrus og urter i en let og forfriskende cocktail tiltalte gæsterne fra den anden side af Atlanten. Den har samtidig en forholdsvis lav alkoholprocent, så du kan sagtens tage på sightseeing efterfølgende.

Du kender sikkert sætningen “Shaken, not stirred” fra adskillige James Bond-film. Men den første cocktail. Agent 007 satte til livs i bøgerne, var faktisk ikke Martini, men en Americano.


Interesseret i nyheder, events og gode tilbud?
tilmeld dig H. J. Hansen Vins nyhedsbrev.

Tilmelding til Sélection
Bliv gratis medlem af vores kundeklub og få 5% rabat på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik.​​​​​​​

Tag et kig i det store cocktailunivers her.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]