ONLINE ROSÉFESTIVAL ☀️ Spar op til 47% på rosévin!

Brand image

Aalborg Akvavit er bundet tæt op med selve historien om dansk akvavit, som spiller en så central rolle på rigtig mange danskeres frokostborde og til julefrokoster og påskefrokoster.

Aalborg Akvavit

Pris
Serveringsforslag
Årgang
Alkohol
Flaskestørrelse
Proptype
Anmeldelser
Lagerstatus
Vis:
af 10 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Om Aalborg Akvavit

Vi elsker snaps og akvavit - og som dansker er det svært at komme uden om Aalborg Akvavit.


Her begynder historien i 1838, da en ganske ung polak ved navn Isidor Henius kommer til Danmark for at arbejde hos sin onkel i Århus. Han er bare 17 år gammel, men han har allerede en pæn portion erfaring med brændevin, da han har stået i lære som ’brænder’ i Tyskland. I dag regnes for at være grundlæggeren af moderne spritfabrikation i Danmark. Han åbnede som 25-årig Aalborg privilegerede Sirup-og spritfabrik, som udviklede sig til at blive landets største brænderi. Polakken stiftede senere De Danske Spritfabrikker sammen med C.A. Olesen og C.F. Tietgen. I 1846 kom den første Aalborg Taffel Akvavit på gaden i Danmark - og siden har den været en del af rigtig, rigtig mange julefrokoster og påskefrokoster. I 1881 blev flere hundrede små lokale brænderier fra hele landet samlet under navnet De Danske Spritfabrikker, hvor Isidor Henius blev udnævnt som direktør. Han fik produktionen sat i system, og kvaliteten blev løftet markant. Dengang kostede en flaske akvavit i øvrigt 30 øre.


Aalborg Akvavit på tilbud

Din akvavit smager endnu bedre, når du har sparet penge i købet. Som medlem af Sélection Vinklub sparer du 5% hver gang, du handler. Det gælder tusindvis af varer - også Aalborg Akvavit. Det er gratis, og du kan altid melde dig ud igen.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]