ROSÉFESTIVAL: Spar op til 47% på rosé 🍷 Kun til fredag!

Brand image

Franske Lillet har eksisteret siden 1872 i Bordeaux-regionen. Den dag i dag er man stadig stolt af sin unikke, franske karakter og franske arv.

Lillet Distillers

Pris
Type
Undertype
Lagerstatus
Vis:
af 2 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Om Lillet

I en lille landsby i den berømte Bordeaux-region finder du La Maison Lillet. Her ligger man fantastisk i forhold til at lave en af verdens mest elskede franske aperitifs. Og det er, hvad der er foregået siden 1872. Lillet en vinbaseret aperitif fra Podensac i Frankrig. Lillet er en blanding af 85% vine fra Bordeaux-regionen (Semillon for Blanc og Rosé, Merlot for Rouge) og 15% likører, hovedsagelig citruslikører, lavet med appelsinskal af søde appelsiner fra Spanien og Marokko og skræl af bitre, grønne appelsiner fra Haiti. Blandingen omrøres derefter i egetræskar, indtil den er blandet. Under lagringsprocessen håndteres Lillet som en bordeauxvin.


Hvordan drikker man Lillet?

Lillet er beregnet til at blive serveret godt afkølet ved 6-8 °C. I Frankrig serveres Lillet normalt på is med en skive appelsin eller en citron- eller limeskal. I Tyskland, Østrig og Schweiz drikker man i stedet Lillet Vive: 5 cl Lillet Blanc, 10 cl tonic vand, en skive agurk, et jordbær og mynteblade. I andre lande bruges Lillet oftere som cocktailingrediens.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]