ONLINE SPIRITUS LAGERSALG 🥃 Spar op til 55%!

Negroni Sbagliato

Negroni Sbagliato er egentlig en fejl - men vi elsker den.  Den smukke rubinrøde farve kommer fra den intense Bitteroma Rosso-likør blandet med den mørke ibenholt fra den røde vermouth. En smuk og elegant cocktail, der måske var en fejl første gang, men ikke de næste mange, mange gang. Glas: Riedel Highball Pynt: En halv skive appelsin Download opskrift

Ingredienser

Fremgangsmåde

  • I et glas tilføj isterninger.
  • Tilføj Bitteroma og Vermouth.
  • Top med Prosecco.
  • Pynt med en halv skive appelsin for en udsøgt duft- og smagsoplevelse, der virkelig fremhæver aromaen af middelhavsurterne i Silvio Cartas Bitteroma.
Negroni Sbagliato er egentlig en fejl - men vi elsker den.  Den smukke rubinrøde farve kommer fra den intense Bitteroma Rosso-likør blandet med den mørke ibenholt fra den røde vermouth. En smuk og elegant cocktail, der måske var en fejl første gang, men ikke de næste mange, mange gang. 

Glas: [https://www.hjhansen-vin.dk/glas-tilbehoer/alle-riedelprodukter/bar-collection/highball-drinks-specifik-glasserie-6417-04-2-pack|Riedel Highball]
Pynt: En halv skive appelsin

[https://media-prod.hjhansen-vin.dk/download/link/499b715c-f990-4c4e-8b2d-21ada918445c|Download opskrift]

Det skal du bruge:

Sådan gør du:


Andre cocktails fra Silvio Carta

Dry Carta Cocktail

Dry Carta

Dry Carta laves på Silvio Cartas krydrede Boigin Gin.

Elios Spritz Cocktail

Elios Spritz

Elios Spritz er et nyt take på den klassiske Aperol Spritz!

Silviu cocktail

Silviu

Den lækker cocktail på Vermouth Rosso.

Su Sardu Cocktail

Su Sardu

Denne cocktail kan noget helt særligt med vermouth og gin!

Hvem er Silvio Carta?

Silvio Carta er et italiensk spiritus brand med over 60 års erfaring. Silvio Cartas vin og spiritus produceres i Sardiniens middelhavsklima og deres brede sortiment inkluderer Vermouth, vin, gin, Aspide Spritz, Bitteroma og et udvalg af likører, bl.a. populære Limonello. Se alle vores opskrifter med Silvio Carta spiritus nedenfor, og læs mere om brandet.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]