- Rødvin
- Hvidvin
- Rosévin
- Andre vintyper
- Bobler
- Rundt om bobler
- Mousserende
- Champagne
- Producenter
- Populære
- Spiritus
- Rundt om spiritus
- Spiritus hovedtyper
- Spiritus undertyper
- Populære
- Fine Wine & Spirits
- Links & artikler
- Fine Wine leverandører
- Områder & underområder
- Spiritus hovedtyper
- Spiritusleverandører
- Glas & tilbehør
- Gaver
- Tilbud
- Producenter
- Inspiration
NEGRONI ROSITA
James Andrews’ lette version af en Negroni ved brug af Röd og Akvavit. Glas: Neat bar glas Pynt: Grapefrugt skal (evt. lyserød grapefrugt) Download opskrift
Ingredienser
- 2 cl Stockholms Akvavit
- 3 cl Stockholms Aperitif - Röd
- 2 cl Vermouth Bianco
- 0,5 cl Kaffe likør
- En fingerspids salt
- Grapefrugt skal (evt. lyserød grapefrugt) til pynt
Fremgangsmåde
- Hæld i glasset
- Hæld akvavit, Vermouth Bianco og kaffe likør i en mixer, tilføj en smule salt og shake.
- Finestrain væsken i glasset med is.
- Tilføj Stockholms Aperitif - Röd
- Pynt med skallen fra en grapefrugt.
![James Andrews’ lette version af en Negroni ved brug af Röd og Akvavit.
Glas: [https://www.hjhansen-vin.dk/glas-tilbehoer/vinglas-glas/spiritusglas/neat-bar-drinks-specifik-glasserie-6417-01-2-pack|Neat bar glas]
Pynt: Grapefrugt skal (evt. lyserød grapefrugt)
[https://media-prod.hjhansen-vin.dk/download/link/645c71c1-4975-4513-ae69-bf3f94c9d74f|Download opskrift]](https://mediacache.hjhansen-vin.dk/v-638206897634780261/7c/61/cdbc-abf3-486f-9080-0a4c0d61041d/negroni-R%C3%B6d-Danger-%C3%96sterlin.jpg)