ONLINE SPIRITUS LAGERSALG 🥃 Spar op til 55%!

Brand image

Alentejo

Alentejo er i øvrigt én af de største vinregioner i Portugal og er inddelt i DOC underregionerne Portalegre, Borba, Redondo, Vidigueira, Reguengos, Granja/Amareleja, Moura og Évora.

Pris
Serveringsforslag
Alkohol
Anbefalede Glastyper
Druesammensætning
Vis:
af 2 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144
 1. Hvor ligger Alentejo?

  Alentejo ligger øst for Ribatejo i den sydøstlige del af Portugal og strækker sig helt ned til Algarve. Vin fra Alentejo er "blandt de indviede" kendt for at være spændende kvalitetsvin.


  Hele regionen er berettiget til at bruge den portugisiske Vinho Regional-betegnelse Alentejano VR, mens nogle områder også er klassificeret på det højere Denominação de Origem Controlada (DOC)-niveau under betegnelsen Alentejo DOC. VR kan sammenlignes med det franske Vin de Pays og DOC kan sammenlignes med den franske AOC. Alentejo dækker omkring en tredjedel af landet i det sydlige Portugal, hvor der ikke bor ret mange mennesker. Regionen er kendt for sin enorme korkproduktion, men har i de senere år også fået en del opmærksomhed for sine bordvine. Det er dog en meget udfordret region ift. klimaforandringer.


  Druer i Alentejo

  De vigtigste druer i Alentejo er druer som Abundante, Alfrocheiro Preto, Alicante Bouschet, Cabernet Sauvignon, Carignan, Chardonnay, Palomino, Tempranillo og Trincadeira.


  Alentejo-vin på tilbud

  Du kan spare penge på din næste flaske vin fra Alentejo ved at melde dig ind i Sélection Vinklub. Som medlem sparer du nemlig 5% på dine indkøb af tusindvis af varer. Det er gratis, og du kan altid melde dig ud igen.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]