Haspengouw

Haspengouw klinger ikke på samme måde som Bordeaux, Bourgogne eller Bolgheri. Og kommer nok heller ikke til det lige med det samme. Ikke desto mindre er det et område, vi synes, du bør beskæftige dig med.

Pris
Årgang
Alkohol
Anbefalede Glastyper
Druesammensætning
Anmeldelser
Vis:
af 2 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144
  1. Hvad er Haspengouw?

    Haspengouw er en region i den østlige del af Belgien, primært i provinsen Limburg. Området er kendt for sine frugtplantager, ofte æble- og pæreplantager, samt ikke mindst sin produktion af vin. Regionen er også vært for en årlig vinfestival, som viser vinene fra Haspengouw og andre belgiske vinregioner.


    Vinproduktionen i Haspengouw begyndte i 1970'erne, og siden er regionen blevet et vigtigt centrum for den spirende belgiske vinproduktion. Vinmarkerne i Haspengouw ligger på sydvendte skråninger, hvilket er med til at maksimere soleksponeringen og beskytte druerne mod vind og frost. De primære druesorter, der dyrkes i Haspengouw, er Pinot Noir, Pinot Gris, Chardonnay og Auxerrois.


    Vinene fra Haspengouw er typisk lette og frugtige, med en frisk syre og lavt alkoholindhold. Vi anbefaler at drikke dem unge.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]