Brand image

Engelske bobler i verdensklasse? Absolut! Nyetimbers vinmarker deler med ligheder med nogle af de bedste i verden. Du behøver slet ikke se mod Frankrig, Italien eller Spanien for at få supersprøde, fine og elegante mousserende vine. Verden bliver varmere og i Sydengland kan man skabe bobler, som måler sig med de bedste.

Nyetimber

Pris
Serveringsforslag
0
Årgang
0
Alkohol
0
Flaskestørrelse
0
Anbefalede Glastyper
0
Druesammensætning
0
Anmeldelser
0
Undertype
0
Populære
0
Lagerstatus
0
Nulstil alle filtre
Vis:
af 9 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Om Nyetimber

Jord rig på kalk og sandsten er god grobund for vinrankerne i det sydlige England. Klimaet gør, at druerne modner langsomt, så de opnår en perfekt balance i syre og modenhed, kompleksitet og finesse. Når klimaforandringerne samtidig gør, at mere klassiske vinområder ofte oplever problemer med for høje temperaturer og de mere nordliggende vinområder – ikke kun i England – får gavn af de højere temperaturer, så er der absolut grund til at udvide sin vinøse horisont.


De historiske spor på Nyetimber rækker helt tilbage til 1086, hvor gården bliver nævnt i The Domesday Book, som var normannernes grundlag for skatteopkrævning i det land, de erobrede 20 år tidligere, efter Slaget ved Hastings i 1066. Der skulle dog gå mange år endnu, før de første druer blev plantet. Det gjorde de først i 1988, hvor tre af de mest klassiske druer til produktion af mousserende vin fik hjem i den sydengelske jord – Chardonnay, Pinot Noir og Pinot Meunier. Eric Heerema overtog gården i 2006 og ansatte de to nuværende winemakers.


Nyetimber bruger kun håndplukkede druer fra egne marker, som Head Winemaker og Winemaker, Cherie Spriggs og Brad Greatrix, personligt inspicerer. Parret, som også er gift, anvender den klassiske Methode Traditionelle i produktionen af vinene, som lagres i længere perioder for at udvikle kompleksitet.


Siden de tre har produceret de mousserende, sydengelske vine, har de vundet anerkendelser verden over og taget sejren et utal af konkurrencer, hvor vinene er blevet blindsmagt og bedømt af nogle af verdens mest berømte vineksperter.


Glad for bobler?

Nyetimber er fantastisk, men der findes i det hele taget et stort og vidunderligt univers af bobler. Tag et kig og blev inspireret til dit næste køb af bobler.