STORT ONLINE LAGERSALG 🍷 Spar op til 57%!

Brand image

Lowland

De skotske Lowlands er en region, vis whisky du bør opleve. De smukke dale er hjemsted for whisky med en unik karakter, der er svær at modstå. Med sin bløde og bløde smag er Lowland-whisky en virkelig raffineret drikkeoplevelse. Det bløde vand og fremragende Master Distillers skaber subtile noter af vanilje, honning og citrus, ledsaget af et blidt strejf af blomster og urter. Århundreders traditioner har perfektioneret kunsten at producere whisky med elegance og sofistikation.

Pris
Producent
Alkohol
Anmeldelser
Undertype
Vis:
af 2 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144
 1. Lowland Whisky

  De skotske Lowlands er en region, vis whisky du bør opleve. De smukke dale er hjemsted for whisky med en unik karakter, der er svær at modstå. Lowland Whisky er skotsk whisky, der produceres i Lowlands-regionen i Skotland. The Lowlands ligger i den sydlige del af Skotland og er kendt for sit flade og meget frugtbare landskab.


  Lavlandsdestillerier bruger typisk en kombination af maltet byg og umaltet byg i deres produktionsproces. De anvender normalt en tredobbelt destillationsmetode, hvor spiritussen destilleres tre gange, hvilket er med til at sikre i en renere og lettere whisky. Man bruger ofte en række forskellige destillationstyper, herunder pot stills og column-stills. Det giver mulighed for en bred vifte af smagsprofiler og produktionsmetoder.


  Sammenlignet med andre whiskyregioner i Skotland har Lowlands et mindre antal aktive destillerier. Flere anerkendte destillerier som bl.a. Auchentoshan har dog markeret sig flot inden for kategorien Lowland Whisky.

 2. Hvordan smager Lowland Whisky?

  Med sin bløde og bløde smag er Lowland-whisky en virkelig raffineret drikkeoplevelse. Det bløde vand og fremragende Master Distillers skaber subtile noter af vanilje, honning og citrus, ledsaget af et blidt strejf af blomster og urter. Århundreders traditioner har perfektioneret kunsten at producere whisky med elegance og sofistikation.


  Lowland Whisky er generelt forholdsvis lette og elegante. De har en tendens til at være blødere og mere subtile sammenlignet med whiskyer fra andre regioner i Skotland. Vi finder ofte blomsteragtige, græsklædte og urteagtige noter med antydninger af citrus, vanilje og honning i whisky fra The Lowlands. Lowland Whisky er generelt kendt for deres mangel på tørverøg. De fleste Lowland-destillerier producerer whisky uden tørv eller let tørv, hvilket til gengæld tillader de andre smagsvarianter at træde frem.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]