ONLINE ROSÉFEST ☀️ Spar op til 47%!

Brand image

Skotske Johnnie Walker er ét af verdens mest kendte brands, når det kommer til whisky. Det er naturligvis ikke tilfældigt og du finder her et stort og varieret udvalg af skotternes mange udtryk.

Johnnie Walker

Pris
Flaskestørrelse
Proptype
Anmeldelser
Undertype
Vis:
af 3 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Om Johnnie Walker

Johnnie Walker stammer fra den skotske by Kilmarnock i East Ayrshire og blev grundlagt af købmanden John Walker. Johnnie Walker er i dag den mest populære blendede skotske whisky i verden. I 1825 begyndte Walker at sælge blended rom, brandy, gin og whisky. Det skulle dog hurtigt udvikle sig sådan, at det kun blev til whisky. Snart begyndte han at sætte sit eget navn på etiketterne og solgte dem som Walker's Kilmarnock Whisky. John Walker døde i 1857.


Brandet blev populært, men efter Walkers død var det hans søn Alexander 'Alec' Walker og barnebarnet Alexander Walker II, der i høj grad var ansvarlige for at etablerede Johnnie Walker på markedet. Blended Whisky var lettere og sødere i karakter end mange Single Malts og var mere tilgængelige og salgbare for et bredere publikum. 


Alexander Walker introducerede mærkets karakteristiske firkantede flaske i 1860. Det betød flere flasker, der passede til samme plads, og færre knuste flasker. En vigtig faktor for Johnni Walker var ankomsten af en jernbane i Kilmarnock, der transporterede varer til handelsskibe, der rejste verden rundt. Og i dag kan du få Johnnie Walker såvel på din yndlingscafé nede om hjørnet som på den mest afsidesliggende bar på kanten af Amazonas.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]