SLUTSPURT SPIRITUS LAGERSALG 🥃 Spar op til 55%!

Brand image

Mandellikør

Om du mangler en lækker, klassisk italiensk digestif til desserten, en vigtig ingrediens i cocktails eller endda en super tilføjelse til mange opskrifter og bagværk, er mandellikør et oplagt valg til baren derhjemme.

Pris
Varegruppe
Producent
Land
Alkohol
Vis:
af 2 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144
  1. Mandellikør - klassikeren efter den store middag

    Mandellikør kendes også som som amaretto og er en sødmefuld italiensk likør med en herlig smag af mandler. Man laver typisk mandellikør af bitre mandler eller endda abrikoskerner. De trækker i alkohol, som derefter bliver sødet med sukker eller honning. Ordet "amaretto" betyder "lidt bitter" på italiensk, hvilket afspejler den lille smule bitterhed, der ofte er til stede i likøren og som balancerer hele oplevelsen.

  2. Hvordan smager mandellikør?

    Mandellikør har en fyldig, nøddeagtig smag og aroma med klare præg af mandler og marcipan. Vi drikker den alene, som den er, evt. til desserten, eller som ingrediens i forskellige cocktails og desserter - f.eks. den superlækre Amaretto Sour.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]