- Rødvin
- Hvidvin
- Rosévin
- Andre vintyper
- Bobler
- Rundt om bobler
- Mousserende
- Champagne
- Producenter
- Populære
- Spiritus
- Rundt om spiritus
- Spiritus hovedtyper
- Spiritus undertyper
- Populære
- Fine Wine & Spirits
- Rundt om En Primeur / Fine Wine
- Fine Wine leverandører
- Områder & underområder
- Spiritus hovedtyper
- Spiritusleverandører
- Glas & tilbehør
- Gaver
- Tilbud
- Producenter
- Inspiration
Vi sammenligger vores lagre ✅ Vi sender varer ud igen fra 8. juni

Mandellikør
Om du mangler en lækker, klassisk italiensk digestif til desserten, en vigtig ingrediens i cocktails eller endda en super tilføjelse til mange opskrifter og bagværk, er mandellikør et oplagt valg til baren derhjemme.
- Kun 25 på lager online
Hvad er mandellikør?
Mandellikør kendes også som som amaretto og er en sødmefuld italiensk likør med en herlig smag af mandler. Man laver typisk mandellikør af bitre mandler eller endda abrikoskerner. De trækker i alkohol, som derefter bliver sødet med sukker eller honning. Ordet "amaretto" betyder "lidt bitter" på italiensk, hvilket afspejler den lille smule bitterhed, der ofte er til stede i likøren og som balancerer hele oplevelsen.
Hvordan smager mandellikør?
Mandellikør har en fyldig, nøddeagtig smag og aroma med klare præg af mandler og marcipan. Vi drikker den alene, som den er, evt. til desserten, eller som ingrediens i forskellige cocktails og desserter - f.eks. den superlækre Amaretto Sour.