- Rødvin
- Hvidvin
- Rosévin
- Andre vintyper
- Bobler
- Rundt om bobler
- Mousserende
- Champagne
- Producenter
- Populære
- Spiritus
- Rundt om spiritus
- Spiritus hovedtyper
- Spiritus undertyper
- Populære
- Fine Wine & Spirits
- Rundt om En Primeur / Fine Wine
- Fine Wine leverandører
- Områder & underområder
- Spiritus hovedtyper
- Spiritusleverandører
- Glas & tilbehør
- Gaver
- Tilbud
- Producenter
- Inspiration
MÅNEDENS TILBUD 🍷 Se det store udvalg her
Kirsebærlikør
Hvad enten vil lave fremragende cocktails, desserter, bagværk eller meget, meget andet, så er en god kirsebærlikør en oplagt tilføjelse til hver en bar eller køkken.
- Læs mereMidlertidig udsolgt
Gå til side
ud af 1
Kirsebærlikør - til cocktails, desserten eller bare som den er
Kirsebærlikør er en type likør, der er smagt til med kirsebær. Man laver kirsebærlikør ved at tilsætte kirsebær eller kirsebærjuice i en basisspiritus som brandy eller vodka. Den sødes med sukker eller sirup. Kirsebærrene, der bruges i produktionsprocessen, kan enten være søde eller sure kirsebær, afhængig af den ønskede smagsprofil.
Fremstillingsmetoderne for kirsebærlikør kan variere. I nogle tilfælde macereres kirsebærrene i basissprit i en periode for at udtrække deres smag. Andre bruger destillation eller kirsebærekstrakter for at opnå den ønskede smag.
Kirsebærlikør har typisk en sødmefuld og frugtagtig smag med en tydelig kirsebæraroma. Den kan nydes alene som digestif, serveres over is eller bruges som ingrediens i forskellige cocktails og drinks.