ONLINE SPIRITUS LAGERSALG 🥃 Spar op til 55%!

Brand image

Kirsebærlikør

Hvad enten vil lave fremragende cocktails, desserter, bagværk eller meget, meget andet, så er en god kirsebærlikør en oplagt tilføjelse til hver en bar eller køkken.

Vis:
af 1 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144
  1. Kirsebærlikør - til cocktails, desserten eller bare som den er

    Kirsebærlikør er en type likør, der er smagt til med kirsebær. Man laver kirsebærlikør ved at tilsætte kirsebær eller kirsebærjuice i en basisspiritus som brandy eller vodka. Den sødes med sukker eller sirup. Kirsebærrene, der bruges i produktionsprocessen, kan enten være søde eller sure kirsebær, afhængig af den ønskede smagsprofil.


    Fremstillingsmetoderne for kirsebærlikør kan variere. I nogle tilfælde macereres kirsebærrene i basissprit i en periode for at udtrække deres smag. Andre bruger destillation eller kirsebærekstrakter for at opnå den ønskede smag.


    Kirsebærlikør har typisk en sødmefuld og frugtagtig smag med en tydelig kirsebæraroma. Den kan nydes alene som digestif, serveres over is eller bruges som ingrediens i forskellige cocktails og drinks.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]