ONLINE SPIRITUS LAGERSALG 🥃 Spar op til 55%!

Brand image

Martinborough

Oplev hvorfor Martinborough i New Zealand er én af landets mest berømte vinregioner, hvor enestående Pinot Noir og andre røde druesorter blomstrer. Med sit unikke terroir og fremragende winemakers byder Martinborough på dejlig symfoni af aromaer, elegante tanniner og levende frugtsmag i de fantastiske rødvine. Udforsk vinmarkerne i Martinborough og forkæl dig selv.

Pris
Serveringsforslag
Årgang
Anbefalede Glastyper
Anmeldelser
Lagerstatus
Vis:
af 9 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144
  1. Martinborough og de unikke rødvine

    Martinboroughs rødvine er kendt for deres unikke udtryk for regionens terroir, som er præget af kølige klimaforhold og forskellige jordbundstyper. Denne kombination giver vinene deres distinkte smag, superelegante tanniner og en herligt kompleksitet, som er med til at adskille dem fra andre regioner. Det kan vi ikke mindst se i de mange flotte anmeldelser.

  2. Druer i Martinborough

    Den mest almindelige druesort i Martinborough er Pinot Noir, som trives i regionens kølige klima. Andre røde druesorter som Syrah og Merlot dyrkes også, dog i mindre omfang.

  3. Hvad spiser man til rødvine fra Martinborough?

    Martinboroughs røde vine, især Pinot Noir, passer godt til en række retter. Som generelt med Pinot Noir spiser vi ofte lam til, men også svamperetter og lagrede oste. Vinenes elegance og afbalancerede syre giver dig dog mange muligheder for at prøve dig frem.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]