Gå til indhold

Menu

HJ Hansen Vin
Ryd

Find Butik

Arrangementer

Vinklub

Vinklub

Favoritter

5

Indkøbskurv

Kurv

Vis kurven
Varer i kurven
Du har opnået gratis levering
  • Total
    2.169,75
    Heraf moms: 433,95
  • Kom med til The Tawny Day på lørdag ⭐ Læs her

    Brand image

    Saint-Joseph

    Forkæl dig selv med nogle af Frankrigs mest lokkende rødvine - Saint-Josephs Syrah-baserede vine fra vinmarker gennemsyret af historie og barskt terroir med et ekstraordinært udtryk fra den nordlige Rhône-dal. Intensitet og tekstur med levende noter af brombær, solbær og subtile antydninger af peber og krydderier, der danser over tungen.

    Pris
    Serveringsforslag
    Årgang
    Alkohol
    Flaskestørrelse
    Anbefalede Glastyper
    Anmeldelser
    Lagerstatus
    Vis:
    af 3 produkter
    Sorter efter:

    Gå til side

    ud af 1

    Produkter pr. side
    36
    72
    108
    144
    1. Velkommen til Saint-Joseph

      Saint-Joseph er en prestigefyldt appellation i den nordlige del af Rhône-dalen i Frankrig. Området er kendt for at producere rødvine primært lavet på Syrah-druer og hvidvine på Marsanne og Roussanne. Området ligger langs bredden af ​​Rhône-floden med vinmarker spredt over flere kommuner - bl.a. Tournon, Mauves og Saint-Jean-de-Muzols.


      Saint-Joseph-appellationen strækker sig langs de stejle skråninger og terrasserede vinmarker på den vestlige bred af Rhône-floden. Dette bakkede terræn med granit- og skiferjord byder på en bred vifte af mikroklimaer, der påvirker vinenes karakter. Højden og varierende eksponeringer bidrager til kompleksiteten og diversiteten inden for appellationen.

    2. Hvordan smager vinene fra Saint-Joseph?

      Saint-Joseph-vinene er kendt for deres dybe, rige smag af brombær, solbær og sort peber, som man ofte finder i Syrah. Man sammenligner gerne området med nogle af de andre nordlige Rhône-appellationer som Côte-Rôtie og Hermitage. Saint-Joseph anses generelt for at skabe mere tilgængelige vine af fremragende kvalitet. Vinproducenterne i Saint-Joseph bruger ofte traditionelle teknikker for at fremvise ​​Syrah-druen og det unikke terroir på bedst mulige måde. Håndhøst, omhyggelig sortering af druerne og gæring i rustfri stål- eller betontanke er almindelig praksis, hvor lagringen foregår på egetræsfade for at tilføje subtile nuancer til vinene uden at overdøve druerne.

    3. Hvad spiser man til vine fra Saint-Joseph?

      Saint-Joseph-vinenes alsidighed gør dem til fremragende ledsagere til flere forskellige køkkener. Med en fyldig krop, afbalanceret syre og krydrede noter er de et dejligt match med steak vildtretter, solide gryderetter og kraftige oste.

    HJ Hansen Vin
    H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]