ONLINE SPIRITUS LAGERSALG 🥃 Spar op til 55%!

Brand image

Saint-Joseph

Forkæl dig selv med nogle af Frankrigs mest lokkende rødvine - Saint-Josephs Syrah-baserede vine fra vinmarker gennemsyret af historie og barskt terroir med et ekstraordinært udtryk fra den nordlige Rhône-dal. Intensitet og tekstur med levende noter af brombær, solbær og subtile antydninger af peber og krydderier, der danser over tungen.

Pris
Fadlagring
Serveringsforslag
Producent
Dyrkningsmetode
Årgang
Alkohol
Flaskestørrelse
Glastype
Anmeldelser
Nyheder & Premium Brand
Lagerstatus
Vis:
af 10 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144
 1. Velkommen til Saint-Joseph

  Saint-Joseph er en prestigefyldt appellation i den nordlige del af Rhône-dalen i Frankrig. Området er kendt for at producere rødvine primært lavet på Syrah-druer og hvidvine på Marsanne og Roussanne. Området ligger langs bredden af ​​Rhône-floden med vinmarker spredt over flere kommuner - bl.a. Tournon, Mauves og Saint-Jean-de-Muzols.


  Saint-Joseph-appellationen strækker sig langs de stejle skråninger og terrasserede vinmarker på den vestlige bred af Rhône-floden. Dette bakkede terræn med granit- og skiferjord byder på en bred vifte af mikroklimaer, der påvirker vinenes karakter. Højden og varierende eksponeringer bidrager til kompleksiteten og diversiteten inden for appellationen.

 2. Hvordan smager vinene fra Saint-Joseph?

  Saint-Joseph-vinene er kendt for deres dybe, rige smag af brombær, solbær og sort peber, som man ofte finder i Syrah. Man sammenligner gerne området med nogle af de andre nordlige Rhône-appellationer som Côte-Rôtie og Hermitage. Saint-Joseph anses generelt for at skabe mere tilgængelige vine af fremragende kvalitet. Vinproducenterne i Saint-Joseph bruger ofte traditionelle teknikker for at fremvise ​​Syrah-druen og det unikke terroir på bedst mulige måde. Håndhøst, omhyggelig sortering af druerne og gæring i rustfri stål- eller betontanke er almindelig praksis, hvor lagringen foregår på egetræsfade for at tilføje subtile nuancer til vinene uden at overdøve druerne.

 3. Hvad spiser man til vine fra Saint-Joseph?

  Saint-Joseph-vinenes alsidighed gør dem til fremragende ledsagere til flere forskellige køkkener. Med en fyldig krop, afbalanceret syre og krydrede noter er de et dejligt match med steak vildtretter, solide gryderetter og kraftige oste.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]