ROSÉFESTIVAL: Spar op til 47% på rosé 🍷 Kun til fredag!

Brand image

WhistlePig er canadisk rye whiskey skabt med stor seriøsitet og en nysgerrig indgang til det ædle håndværk. Resultaterne er da også derefter. Decideret verdensklasse - men det er også det alt andet end beskedne mål at være bedst i verden.

WhistlePig

Pris
Alkohol
Anbefalede Glastyper
Undertype
Vis:
af 3 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Om WhistlePig

WhistlePig så dagens lys, da canadierne købte deres gård med mejeri i 2007. Her bor får, geder, bier, heste - og grise. Plus 20 hektarer ahorntræer til ahornsirup. Man er jo i Canada. Efter et par år med dybe overvejelser og refleksion fandt de ud af, at de ville fremstille verdens fineste og mest interessante rye whiskey med stor respekt for tradition og historie.


Det sker helt konkret med tre spørgsmål:


  • Hvordan blev det gjort tidligere?
  • Har vi lært noget siden da, der kan gøre det bedre?
  • Er der en anden måde at gøre dette på, som er værd at udforske?


Respekten for rye whiskey er stor. Det kan være svær at have med at gøre, og man blive ikke dygtig over natten. Det tager mange år at nå sit potentiale. Heldigvis har man hos WhistlePig et betydeligt lager af lagret rye whiskey, som canadierne arbejder med at gøre virkelig enestående. WhistlePig gennemsøgte kloden for at finde nogle af de mest unikke og interessante fade på markedet og udviklede endda deres egne fade på egetræ direkte fra deres egen gård og fadlagrede på dem. Resultaterne var blandede. Nogle fadlagringer mislykkedes eller tilføjede intet. Andre gav nye niveauer af kompleksitet og dybde til rye whiskeyen. 


WhistlePigs canadiske fadprojekt har været en stor succes. Vermont Oak Barrels er lavet af egetræer direkte fra egen gård og det omkringliggende område. Vermont er omtrent så langt nordpå, som egetræer kan vokse. De kortere vækstsæsoner fører til egetræer med flere vækstringe. Når whisky lagrer og støder på en vækstring i en tønde, giver den smag, så canadiernes Vermont Oak-fade giver bringer en enorm dybde og kompleksitet til den færdige rye.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]