SOMMERENS VINFEST 🍷 SPAR OP TIL 55%!

Brand image

Danskerne har i årtier kørt til Alsace for at besøge de idylliske landsbyer og smage på charmerende hvidvine. Men de færreste har gjort stop på den tyske side af grænsen. Det er synd, for her i Pfalz snor vinruten Deutsche Weinstraße sig mere end 80 kilometer gennem smukke landskaber med slotte, borge og de hyggeligste vinlandsbyer.

Weingut Bernhart

Pris
Serveringsforslag
Dyrkningsmetode
Type
Årgang
Alkohol
Flaskestørrelse
Proptype
Anbefalede Glastyper
Glastype
Druesammensætning
Nyheder & Premium Brand
Vis:
af 6 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Om Weingut Bernhart

Synes du ikke, at du har fået vinøse oplevelser nok i Alsace, så kan du jo vende altid bilen og tage same rute tilbage gennem Pfalz. Familien Bernharts vingård ligger i det allersydligste af vinregionen Pfalz. Faktisk så tæt på den franske grænse, at markerne skiftevis har ligget på den tyske og franske side af grænsen (Alsace). Pfalz er det varmeste og mest solrige vinområde i Tyskland. Navnet på de sydvendte og solbeskinnede skråninger, Sonnenberg taler for sig selv. Derfor ses også en række andre druesorter end den populære Riesling. Det gælder for eksempel Spätburgunder, som du nok bedre kender som Pinot Noir. Her i det lunere Pfalz giver druen lidt varmere og blødere vine end oppe i det køligere Rheingau. Sabine og Gerd Bernhart er 4. generation på vingården, som, lige som mange andre småbrug, begyndte som en gård med almindelig landbrug. Familien har arbejdet med økologien i flere år, og fra 2019 bliver alle vinene officielt certificeret.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]