ONLINE ROSÉFEST ☀️ Spar op til 47%!

Brand image

Velkommen til Talisker. Navnet er afledt af det gamle nordiske sprog, der blev talt på øerne ud for Skotlands kyst i vikingetiden. Navnet menes at stamme fra det oldnordiske ord "taliskr" eller "tallsker", som betyder "skrånende klippe" eller "skrånende hylde". Navnet passer til Talisker Distillery, omgivet som det er af barske bakker og klippelandskaber.

Talisker Distillery

Pris
Alkohol
Flaskestørrelse
Undertype
Lagerstatus
Vis:
af 5 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Om Talisker

Talisker Distillery er et klassisk skotsk whiskydestilleri på skotske Isle of Skye. Det blev grundlagt i 1830 af brødrene Hugh og Kenneth MacAskill og er et af de ældste fungerende destillerier i hele Skotland. Talisker er kendt for at producere en række single malt whiskyer, herunder flagskibet Talisker 10 Year Old, som er en fyldig, kompleks og røget whisky med noter af havsalt, peber og tørverøg. Destilleriet producerer også en række andre whiskyer, herunder Talisker Skye, Talisker Storm og Talisker Port Ruighe. Destilleriet ligger i Carbost, en lille landsby ved bredden af ​​Loch Harport, omgivet af ru bakker og dramatiske landskaber.


Kan man besøge Talisker?

Ja, besøgende på destilleriet kan tage en tour, hvor man lærer om Taliskers historie og produktion, og man kan prøve en række whiskyer i destilleriets smagslokale - herunder nogle eksklusive whiskyer, som kun kan fås på destilleriet. Det anbefales, at du booker din tur på forhånd, især i højsæsonen, da pladserne hurtigt kan blive fyldt op. Du kan bestille din tur online eller ved at kontakte destilleriet direkte. Talisker kan nås med bil eller bus. Destilleriet ligger i landsbyen Carbost, som ligger cirka 30 minutters kørsel fra øens hovedby Portree.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]