ONLINE ROSÉFEST ☀️ Spar op til 47%!

Brand image

Snaps Bornholm er ikke som de snaps, du kender. Folkene bag beskriver sig selv som "dedikerede snapseelskere", som bare har sat deres egen produktion i gang efter succes i venners lag med en chilisnaps. I dag bliver der eksperimenteret med en masse, naturlige og økologiske ingredienser som gør, at de bornholmske snaps på ingen måder minder om dem, du har prøvet mange gange før.

Snaps Bornholm

Pris
Type
Alkohol
Flaskestørrelse
Anmeldelser
Undertype
Lagerstatus
Vis:
af 15 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Om Snaps Bornholm

Bag Snaps Bornholm står tre venner – Simon Lorentzo Jensen, John Oxlade og Jesper Kleine Rasmussen. De har gennem flere år i privat regi lavet deres egen chilisnaps, som har været vældig populær i vennekredsen. I 2015 opstod tanken om at sætte snapsen i produktion, og jagten på en producerende samarbejdspartner gik ind. Det førte dem til Bornholm og til De Bornholmske Spritfabrikker i Nexø. Mødet med Bornholm og indehaveren Niels Frost Jensen og hans hustru Erna gjorde det klart, at de havde fundet den perfekte samarbejdspartner. Niels deler nemlig deres store passion for snaps, og det tog dem ikke lang tid at blive enige om at lege og eksperimentere med naturlige, økologiske ingredienser for at nå frem til en bornholmsk snaps af fineste kvalitet. En snaps brygget på stolte traditioner tilsat et moderne strejf, der pirrer nysgerrigheden og provokerer sanserne.


Du kan godt lide snaps

Det er stadig snaps, der passer eminent til det danske frokostbord, men de rækker i virkeligheden lidt længere end sild og det store kolde bord. Det kunne være ost og tapas. Udvalget bliver hele tiden udvidet, mens der testes og prøves af. Det er spændende, nyt og utrolig velsmagende - også hvis du hele tiden har gået og troet, at du måske slet ikke kunne lide snaps. Der findes et hav af farverige, velsmagende og vidt forskellige snaps. Tag et kig.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]