ONLINE SPIRITUS LAGERSALG 🥃 Spar op til 55%!

Brand image

Fra Harry Potter til winemaker i verdensklasse. Sådan er det gået for filmproducent Michael Seresin, der står bag noget af det mest interessante vin i New Zealand. Og det siger ikke så lidt, når man kommer fra landet langt mod sydøst.

Seresin Estate

Pris
Fadlagring
Serveringsforslag
Dyrkningsmetode
Type
Årgang
Alkohol
Anbefalede Glastyper
Glastype
Druesammensætning
Anmeldelser
Populære
Nyheder & Premium Brand
Lagerstatus
Vis:
af 17 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Om Seresin Estate

Navnet 'Seresin' slog sig for allerede mange år siden fast i den internationale filmbranche. Det lykkedes filmproducent Michael Seresin at opnå berømmelse med film som Harry Potter, Fame og Midnight Express. Siden fandt han det også på tide at markere sig på vinfronten - og det har slet ikke været et dårligt valg... Den internationale vinpresse har rost Seresin Estate til skyerne, og når den gør det, er det ikke uden grund. Seresins betagende hvide og røde vine har simpelthen sat New Zealands bedste vinområde, det fantastiske Marlborough-distrikt, på den nordlige spids af South Island, på verdenskortet.


På trods af det maritime klima har den brede flodsænkning udmærket sig ved at være nærmest ideel til vindyrkning Den meget porøse jordbund med et højt indhold af grus giver perfekte dræningsforhold, som er nødvendige i det til tider temmelig regnfulde klima. Store sten på jordoverfladen reflekterer endvidere solens stråler og holder derved på varmen i Marlboroughs kølige og klare sommernætter. Her ligger vinhusene, med såkaldte 'cellar doors' tæt, og byder på godt selskab, røverhistorier og vine i absolut verdensklasse - ikke mindst Sauvignon Blanc, eller blot 'Sav', som druen lunt og med slet skjult stolthed kaldes af mange lokale i området.


Håndværk og moderne teknologi

Vingården Seresin er en af de mest moderne i hele New Zealand. Bygningerne er opført i flere niveauer, så druerne ankommer i det øverste niveau og ender i flasker på det nederste niveau. Vinen skal ved hjælp af tyngdeloven kunne løbe frit, så brug af pumpemaskiner ikke er nødvendigt. "De stjæler for mange smagskomponenter", som det hedder på vingården. Alle druerne dyrkes økologisk, og selv om phylloxera har været et stort problem i regionen, er det ikke alle Seresins vinstokke, der er podet på amerikanske rødder. Seresin Estates etiketter er et kapitel for sig selv. Menneskets basale værktøj er hånden, og det er netop den, der pryder forsideetiketterne på husets vinserie. Ingen ord, kun symbolet på styrke, dyrket af jorden og vejen.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]