ONLINE ROSÉFEST ☀️ Spar op til 47%!

Brand image

Sæt dig selv i det frankofile hjørne med en Ricard - den evigt forfriskende og læskende pastis, vi kender fra somrene ved Middelhavet. Ricard er en integreret del af fransk cafékultur. Og det forstår vi egentlig godt.

Ricard

Pris
Alkohol
Proptype
Vis:
af 2 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144
  1. Hvad er Ricard?

    Ricard er anislikør, der er populært ikke kun i Frankrig, men også rigtig mange andre lande rundt om i verden. Den blev skabt af Paul Ricard i 1932, og er siden blevet en af de pastis, en type fransk likør, der sælger bedst - og faktisk ligner absint.


    Ricard er lavet af en blanding af naturlige ingredienser, herunder stjerneanis, lakrids og urter, der dyrkes i det sydlige Frankrig. Likøren serveres typisk fortyndet med vand, hvilket får den til at få en mælkehvid farve og frigiver sin anismag. Ud over sin popularitet som forfriskende aperitif, bruges Ricard også ofte i cocktails og drinks, og er en almindelig ingrediens i mange traditionelle franske cocktails, f.eks. og Mauresque (Ricard med mandelsirup).

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]