- OUTLET 🍷
- Rødvin
- Hvidvin
- Rosévin
- Andre vintyper
- Bobler
- Rundt om bobler
- Mousserende
- Champagne
- Producenter
- Populære
- Spiritus
- Rundt om spiritus
- Spiritus hovedtyper
- Spiritus undertyper
- Populære
- Fine Wine & Spirits
- Rundt om En Primeur / Fine Wine
- Fine Wine leverandører
- Områder & underområder
- Spiritus hovedtyper
- Spiritusleverandører
- Glas & tilbehør
- Tilbud
- Producenter
- Inspiration
🍷 OUTLET 🍷 Spar op til 50% - shop nu!
Sæt dig selv i det frankofile hjørne med en Ricard - den evigt forfriskende og læskende pastis, vi kender fra somrene ved Middelhavet. Ricard er en integreret del af fransk cafékultur. Og det forstår vi egentlig godt.
Ricard
- 78 på lager online
- Kun 19 på lager online
Gå til side
ud af 1
Hvad er Ricard?
Ricard er anislikør, der er populært ikke kun i Frankrig, men også rigtig mange andre lande rundt om i verden. Den blev skabt af Paul Ricard i 1932, og er siden blevet en af de pastis, en type fransk likør, der sælger bedst - og faktisk ligner absint.
Ricard er lavet af en blanding af naturlige ingredienser, herunder stjerneanis, lakrids og urter, der dyrkes i det sydlige Frankrig. Likøren serveres typisk fortyndet med vand, hvilket får den til at få en mælkehvid farve og frigiver sin anismag. Ud over sin popularitet som forfriskende aperitif, bruges Ricard også ofte i cocktails og drinks, og er en almindelig ingrediens i mange traditionelle franske cocktails, f.eks. og Mauresque (Ricard med mandelsirup).