Brand image

Der er en grund til, at Paul Latos vine serveres på nogle af de fineste restauranter i verdens storbyer. Kvaliteten er skyhøj.

Paul Lato Wines

Pris
Serveringsforslag
Underområde
Dyrkningsmetode
Type
Årgang
Alkohol
Proptype
Anbefalede Glastyper
Glastype
Druesammensætning
Anmeldelser
Lagerstatus
Vis:
af 19 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Om Paul Lato Wines

Polskfødte Paul Lato er oprindelig sommerlier-uddannet i Toronto, hvor han i flere år havde hjemme på Torontos mest velrenommerede restaurant. Det skulle dog ikke vare ved, da Lato satsede sin sparsomme opsparing og flyttede til Californiens Central Coast. Her ville han dedikere sig 100% til at producere high-end Pinot Noir, Chardonnay og Syrah. Hvad han ikke havde i erfaring, opvejede han med sin enorme passion - og en lille smule vildskab.

Gennem årene har Lato formået at bringe en særlig europæisk finesse med i sine vine, som dog samtidig får det maksimale ud af den californiske jord, druerne vokser i. Selveste Robert Parker hørte snart om den polske sommerlier, som lavede vin i Californien og ville meget gerne smage, hvad han kunne præstere. Parker var decideret imponeret og bragte tårer frem i Latos øjne. Latos vine sælges på de bedste restauranter i USA, Japan og Europa, og har siden begyndelsen vakt anmeldernes store begejstring.