ROSÉFESTIVAL: Spar op til 47% på rosé 🍷 Kun til fredag!

Brand image

Ribera del Dueros klima og terroir er verdensberømt. Det samme er Familien Juvé - eller rettere Juvé y Camps. Så når Juvé-familien går ind i Ribera del Duero, må man godt tillade sig at have høje forventninger.

Pagos de Anguix

Pris
Fadlagring
Årgang
Alkohol
Anbefalede Glastyper
Anmeldelser
Lagerstatus
Vis:
af 4 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Om Pagos de Anguix

Familien Juvé, der også står også bag Juvé y Camps, bredt og vidt anerkendt som Spaniens bedste producent af cava, spiller også en stor rolle hos Pagos de Anguix . Historien begyndte for over 200 år siden, da Joan Juvé Mir og senere hans søn, Antoni Juvé Escaiola, lagde grundlaget vingården i Penedès. Hjertet ligger stadig i Penedès, men Joan Juvé Santacana gik alligevel i gang med et nyt projekt langt hjemmefra, som skulle blive Pagos de Anguix.


Gennem sit gode forhold til ejerne af Torres de Anguix, en vingård etableret i år 2000, blev han godt bekendt med stedet og dets imponerende vinmarker. Nu stod Juvé over for en ny udfordring: hvordan kunne familien lave kvalitetsvine i Ribera del Duero uden at forstyrre følelsen af kontinuitet, som det eksisterende team havde opbygget gennem årene?


Pagos de Anguix-vinmarkerne er beliggende omkring landsbyerne Anguix og Olmedillo de Roa i den nordlige del af Ribera del Duero, hvor regionen strækker sig ind i Burgos. Jancis Robinson, den berømte britiske vinskribent, kritiker og Master of Wine, har beskrevet området som "den gyldne diamant" i Ribera del Duero på grund af kvaliteten af jordbunden og gunstige klima. Dagene er milde og nætterne er kolde, hvilket skaber de ideelle betingelser for miljøvenlig vindyrkning af høj kvalitet.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]