STORT januarudsalg 🍷 kæmpe besparelser på god vin - se her!

Brand image

Ribera del Dueros klima og terroir er verdensberømt. Det samme er Familien Juvé - eller rettere Juvé y Camps. Så når Juvé-familien går ind i Ribera del Duero, må man godt tillade sig at have høje forventninger.

Pagos de Anguix

Pris
Fadlagring
Årgang
Alkohol
Anbefalede Glastyper
Anmeldelser
Lagerstatus
Vis:
af 4 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Om Pagos de Anguix

Familien Juvé, der også står også bag Juvé y Camps, bredt og vidt anerkendt som Spaniens bedste producent af cava, spiller også en stor rolle hos Pagos de Anguix . Historien begyndte for over 200 år siden, da Joan Juvé Mir og senere hans søn, Antoni Juvé Escaiola, lagde grundlaget vingården i Penedès. Hjertet ligger stadig i Penedès, men Joan Juvé Santacana gik alligevel i gang med et nyt projekt langt hjemmefra, som skulle blive Pagos de Anguix.


Gennem sit gode forhold til ejerne af Torres de Anguix, en vingård etableret i år 2000, blev han godt bekendt med stedet og dets imponerende vinmarker. Nu stod Juvé over for en ny udfordring: hvordan kunne familien lave kvalitetsvine i Ribera del Duero uden at forstyrre følelsen af kontinuitet, som det eksisterende team havde opbygget gennem årene?


Pagos de Anguix-vinmarkerne er beliggende omkring landsbyerne Anguix og Olmedillo de Roa i den nordlige del af Ribera del Duero, hvor regionen strækker sig ind i Burgos. Jancis Robinson, den berømte britiske vinskribent, kritiker og Master of Wine, har beskrevet området som "den gyldne diamant" i Ribera del Duero på grund af kvaliteten af jordbunden og gunstige klima. Dagene er milde og nætterne er kolde, hvilket skaber de ideelle betingelser for miljøvenlig vindyrkning af høj kvalitet.