ROSÉFESTIVAL: Spar op til 47% på rosé 🍷 Kun til fredag!

Brand image

O.P. Anderson er så svensk, som det kan blive. Ligesom vi i Danmark i generationer har nydt snaps og akvavit ved diverse frokostborde, gør man det også i Sverige. Og O.P. Anderson er så afgjort værd at stifte bekendtskab med.

O.P. Anderson

Pris
Serveringsforslag
Anmeldelser
Vis:
af 2 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Om O. P. Anderson

O.P. Anderson er en del af svensk kultur helt siden 1891. Flasken med den knaldrøde låg hører ofte til på bordet ved svenske fester som påske, midsommer, den årlige krebsefest og jul, fødselsdage og bryllupper. Det smager af snaps. Det smager bare af Sverige.


Det var Carl August Anderson som i 1891 skabte O.P. Anderson – en akvavit opkaldt efter sin far Olof Petter. Med dristige men afbalancerede smage etablerede den sig hurtigt som en svensk tradition og steg til tops blandt solgte akvavitter. Gennem årene forblev opskriften den samme. Men ambitionerne om kvalitet og håndværk i fremstillingen blev ved med at stige. O.P. Anderson overlevede ikke blot to verdenskrige, men blomstrede som et konstant udtryk for svenskhed.


I 2008 blev destilleriet i den nordsvenske by Sundsvall, hvor O.P. Anderson havde været destilleret siden 1920'erne, stedt til hvile. I dag rummer det nye destilleri i Sundsvall avanceret udstyr side om side med skinnende kobberdestillationsanlæg og ældgamle egetræsfade.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]