SOMMERENS VINFEST 🍷 SPAR OP TIL 55%!

Brand image

Verdensberømte Hennessy-cognac produceres i Cognac-regionen i Frankrig. Hennessy blev grundlagt i 1765 af Richard Hennessy, en irer, der på det tidspunkt tjente i den franske hær. I dag er Hennessy en af ​​de største og mest kendte cognacproducenter i verden.

Maison Hennessy

Pris
Serveringsforslag
Anbefalede Glastyper
Vis:
af 1 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Om Hennessy

Maison Hennessy er ét af de mest kendte brands indenfor cognac. Franske Hennessy lyder ikke voldsomt fransk og har da også irske rødder. Richard Hennessy blev født ind i en adelig familie i County Cork i 1724, men forlod den grønne ø for at slutte sig til Louis IVs hær. I 1765 grundlagde han Hennessy. I dag producerer Hennessy omtrent halvdelen af al cognac i verden og producenten er en af de mest respekterede af dem alle. I 1800 tog Hennessy-familien Jean Fillioux med ombord - og det er de stadig. Jean Fillioux skulle sikre, at det kun var de bedste eaux-de-vie, der blev brugt og lagret på de bedste franske egetræsfade. I dag er det syvende generation af Fillioux-masterblendere, der leder på Hennessy. Typisk er Hennessy Cognac en kombination af 40 destillater, som bliver lagret på egetræsfade. Alle druerne komme fra Cognac-regionen langs floden Charente.


Hennessy er kendt i verden og bruges ofte i cocktails - f.eks. en klassisk Sidecar. Og så siges det, er den er god for fordøjelsen, selvom det ikke er noget, vi har testet...

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]