SOMMERENS VINFEST 🍷 SPAR OP TIL 55%!

Le Clos Jordanne

Pris
Type
Druesammensætning
Vis:
af 2 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Om Le Clos Jordanne

Velkommen til Canada og Niagara-området, hvor Thomas Bachelder er internationalt anerkendt for produktion af Pinot Noir og Chardonnay i samme stil, som man kender fra Bourgogne.


Bachelder  er en internationalt anerkendt canadisk vinproducent netop med speciale i produktion af Pinot Noir og Chardonnay i et køligt klima. Hans terroir-drevne vine med deres egen komplekse mineralitet var med til at drive en Niagara som vinregioon frem i det internationale søgelys i midten til slutningen af ​​2000'erne. Hans indsats var medvirkende til at vise, hvordan gamle, burgundiske vinfremstillingsteknikker blev brugt på den nye verdens terroir - med minimal indgriben.


Vinmarkerne bliver udvalgt for deres ligheder med Bourgognes Côte d'Or. Det gælder både ift. klima og den ler- og kalkstensrige jord, der sikrer intenst fokuserede druer, mineralitet og vine, der ældes med ynde. Markerne blev beplantet med ultra-premium grundstamme importeret direkte fra Bourgogne. Vinstokkene med lavt udbytte bliver håndplukket, håndsorteret og flyttet ved hjælp af et tyngdekraftsystem, der sikrer omhyggelig håndtering.


Det første batch af Le Clos Jordanne-vine blev udgivet i 2007 til stor ros fra internationale vinanmeldere. I 2009 fik Claystone Terrace Chardonnay 2005 stor ros efter at have vundet førstepladsen i Judgment of Montreal-konkurrencen, hvor den slog slog favoritterne fra Frankrig og Californien. Det var den kun anden vin, Le Clos producerede.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]