ONLINE ROSÉFEST ☀️ Spar op til 47%!

Brand image

Langt de fleste danskere kender til Jägermeister. Det er der en årsag til. Med dens 56 hemmelige ingredienser er den blevet et tysk ikon, rigtig mange af os holder af. En bitter, der kan drikkes som den er eller bruges i cocktails og drinks. Gennemsyret af traditioner og med en lang historie, er Jägermeister en drink, stadig holder ved. Et skud eventyr og bitter livsglæde, om du er i byen eller hjemme hos vennerne.

Jägermeister

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Om Jägermeister

Den ikoniske tyske bitter har været en favorit blandt rigtig mange danskere i årtier. Jägermeisters komplekse smagsprofil er et resultat af dens 56 naturlige ingredienser, herunder urter, frugt, rødder og krydderier. Den karakteristiske smag fremhæves af noter af anis, ingefær og citrus. Vi drikker den, som den er, men den kan faktisk også bruges i cocktails. Jägermeister er dog mere end bare en fremragende bitter – Jägermeister er gennemsyret af historie og tyske traditioner. Opskriften går tilbage til 1934, hvor den blev skabt af Curt Mast i Wolfenbuttel, Tyskland. I dag er Jägermeister kendt og elsket over hele verden.


Hvordan serveres Jägermeister bedst?

Jägermeister serveres typisk bedst, når den er meget kold. Det betyder, at den skal opbevares i en fryser eller afkøles til det punkt, hvor den bliver næsten sirupsagtig i konsistensen. Det forbedrer dens smag og gør den herligt forfriskende. Kulden fremkalder de urtede og krydrede noter og giver en sprød og forfriskende smag.


Jägermeister på tilbud

Jägermeister glider endnu lettere ned, når du har sparet penge i købet. Når du køber som medlem af Sélection Vinklub, så sparer du altid 5% på tusindvis af varer. Også Jägermeister. Det er i øvrigt også mange andre fordele, og hvis det ikke lige er dig, kan du altid bare melde dig ud igen.


Cocktails med Jägermeister

Jägermeister kan bruges i flere forskellige cocktails. Der er selvfølgelig den klassiske Jäger Bomb (Jägermeister og energidrik), men også Jägermeister Mule (med ginger beer og lime) eller den friske Jägermeister Sour (citronjuice og sukkersirup).

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]