SOMMERENS VINFEST 🍷 SPAR OP TIL 55%!

Mange kender måske ikke så meget til canadisk vindyrkning, men ikke desto mindre er Inniskillin én af verdens mest anerkendte vinproducenter.

Inniskillin

Pris
Type
Årgang
Druesammensætning
Vis:
af 3 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Om Inniskillin

Inniskillin er Canadas estate winery og internationalt kendt for sine prisvindende vine og for sin pionerrolle i etableringen af ​​den canadiske vinindustri. Den 31. juli 1975 skrev Inniskillins grundlæggere historie, da de fik den første vingårdslicens i Canada siden forbudstiden. Det var Donald Ziraldo og Karl Kaiser, der plantede Inniskillins første vinstokke. Inniskillin blev fremtrædende på den internationale scene med sin sejr ved 1991 Vinexpo i Bordeaux, Frankrig, da Vidal Icewine blev tildelt det højeste Grand Prix d'Honneur, hvilket ændrede den måde, verden ser på canadisk vin.


I 1984 fik Inniskillin sin første Icewine-høst af naturligt frosne Vidal-druer på plads, efter det første forsøg i 1983 blev spist af fugle. I dag beskytter afgrøderne. I 1999 indgik Inniskillin et samarbejde med Riedel om at skabe det ultimative Icewine-glas. Dets form er perfekt til at guide vinen til de dele af din gane, der bedst fortolker de nuancerede smage i netop Icewine. 2003 var endnu et stort år for canadierne, da 2003 Wine Enthusiast udnævnte Inniskillin til New World Winery of The Year. I 2011 fortsatte hæderen, da man i Drinks International Magazine blev udnævnt blandt The World's 50 Most Admired Wine Brands og i top 10 i Nordamerika for første gang.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]