ONLINE LAGERSALG 🍷 Spar op til 57%!

Brand image

Grand Marnier har en historie helt tilbage fra 1880 og er stadig udbredt blandt bartendere og andre, der elsker cocktails lige så meget, som vi selv gør. Oplagt i såvel din hjemmebar som i dit køkken.

Grand Marnier

Pris
Serveringsforslag
Vis:
af 2 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Grand Marnier - cognac, appelsin og fransk stil og elegance

Grand Marnier er en fremragende fransk appelsinlikør, som laves ved at blande cognac, essens af bitre appelsiner og sukker, som derefter lagres på egetræsfade. Resultatet er en fyldig, blød og kompleks likør, der har en karakteristisk appelsinsmag med noter af vanilje og karamel. Grand Marnier serveres ofte som digestif eller bruges som ingrediens i en række forskellige cocktails og desserter.


Grand Marnier har været brugt i cocktails i over 100 år. Den er især populær i cocktails som Margarita, Sidecar og Cosmopolitan, hvor den tilføjer en kompleks og sofistikeret smag til din cocktail. Så uanset om du ønsker at tilføje et strejf af elegance til din yndlingscocktail eller forbedre smagen af ​​din yndlingsdessert, er Grand Marnier et fremragende valg.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]