ONLINE ROSÉFEST ☀️ Spar op til 47%!

Brand image

Four Roses Distillery er lige med ægte, ærkeamerikansk bourbon, som har vundet adskillige priser og vil pynte i ethvert barskab - også i dit.

Four Roses Distillery

Pris
Område
Alkohol
Proptype
Anbefalede Glastyper
Undertype
Vis:
af 5 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Om Four Roses Distillery

Four Roses Distillery laver skøn whisky i Lawrenceburg, Kentucky i USA. Destilleriet blev grundlagt i 1888 og har en lang historie med produktion af vaskeægte amerikansk bourbon. Destilleriet blev grundlagt af Paul Jones Jr., som gav navnet "Four Roses" efter en pige, han var forelsket i. Four Roses har vundet adskillige priser for sine bourbons, herunder adskillige dobbelte guldmedaljer ved San Francisco World Spirits Competition.


Ud over sine produktionsfaciliteter har Four Roses Distillery et besøgscenter og gavebutik, hvor turister kan lære om bourbon, destilleriets historie og prøve nogle af de whiskyer, der produceres på stedet. Destilleriet er også kendt for sin arkitektur i spansk stil og smukke haver, som gør det til en populær destination for turister, der besøger Kentucky Bourbon Trail.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]