Brand image

Hos Escarpment laver man store vine med lige så stor respekt for historien i New Zealand. Forrygende vine, som den australske verdensklasseproducent Torbreck nu også har fået øjnene op for og købt sig ind i.

Escarpment

Pris
Fadlagring
Serveringsforslag
Type
Årgang
Glastype
Druesammensætning
Anmeldelser
Lagerstatus
Vis:
af 8 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Om Escarpment

Beliggende kun få minutter øst for landsbyen Martinborough, strækker Escarpments 24 hektarer sig ud langs bredden af ​​Huangarua-floden. Escarpment blev etableret i 1999 af Larry McKenna. Her er tale om en lille vingård i New Zealand, der producerer Pinot Noir og Chardonnay med et globalt ry, der er meget større end selve vinhuset. I juli 2019 blev Escarpment køb af at de verdensberømte australske vinhus Torbreck Vintners fra Barossa Valley. Dette partnerskab gjort det muligt for Escarpment at fuldføre langsigtede ambitioner om at bygge en avanceret vingård. Den nye bygning på 880 m2 skal være færdig i tide til 2022-årgangen. Det er fuldt isoleret med underjordiske tønderum og udstyret med moderne vinfremstillingsteknologi.


Newzealænderne har stor respekt for landet, som begynder med en lige så stor respekt for dets historie. Her er udsigt til Aorangi Ranges, bakker, der blev gjort berømte af Kupe, en stor polynesisk rejsende, der opdagede New Zealand ifølge maorilegender. Kupe forlod sine tre kanoer, Nga Waka, på toppen af ​​bakkerne, hvilket gav anledning til distriktets nu velkendte vartegn, "Nga Waka-o-Kupe" eller tre fladtoppede bakker på toppen af ​​området, som ligner opadvendte kanoer.