ONLINE SPIRITUS LAGERSALG 🥃 Spar op til 55%!

Brand image

Escarpment

Pris
Fadlagring
Serveringsforslag
Type
Årgang
Anbefalede Glastyper
Glastype
Druesammensætning
Anmeldelser
Lagerstatus
Vis:
af 10 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Om Escarpment

Escarpment Winery har fokus på at producere vine med perfekt balance og udsøgt kompleksitet, der afspejler det unikke terroir, i denne særlige del af Aotearoa.  


Historie

Escarpment defineres som ”en lang, stejl skråning, der typisk ligger for enden af et plateau”, og afspejler det unikke landskab i Martinborough, hvor vingården er beliggende. Med optimal eksponering til solens stråler i Wairarapa og gamle alluviale jordbunde, er dette et unikt terroir, med en helt særlig, naturlig balance, perfekt til dyrkning af Pinot Noir. Siden 1998 har Escarpment Winery produceret vine i Martinborough på Pinot Noir, Chardonnay, Pinot Blanc og Pinot Gris. Skabt af samarbejde mellem vinmageren Tim Bourne og vindyrkeren Rowan Hoskins, der begge har fokus på terroir og naturen i deres arbejde. Deres fokus er terroir, herunder Martinboroughs vinmarker, der dækket af alluvial grus, som er med til at skabe vine med flot struktur, kompleksitet og frugtudtryk.

Newzealænderne har stor respekt for landet og dets historie. Fra vingården er der udsigt til Aorangi Ranges, tre bakker, der blev gjort berømte af Kupe, en stor polynesisk rejsende, der opdagede New Zealand ifølge maorilegender. Kupe forlod sine tre kanoer, Nga Waka, på toppen af bakkerne, hvilket gav anledning til distriktets nu velkendte vartegn, "Nga Waka-o-Kupe" eller tre fladtoppede bakker på toppen af området, som ligner opadvendte kanoer.  

Te Muna Road, Martinborough, betyder 'hemmeligt' eller 'særligt sted' på Māori, hvilket afspejler det særlige terroir, som Escarpment besidder. Meget lig de store vine i Bourgogne, opkalder Escarpment deres bedste Pinot Noir-vine efter vinmarkerne, hvorfra druerne blev dyrket. Single Vineyard Kupe, Pahi, Te Rehua og Kiwa demonstrerer domænets filosofi med karakteristisk elegance og kompleksitet. 

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]