ONLINE ROSÉFEST ☀️ Spar op til 47%!

Brand image

Domaine de Bunan Bandol hører i dag til blandt blandt Bandol-appellationens absolutte elite. Dette understreges af, at det anerkendte vinmagasin WineSpectator kårede Domainets Moulin des Costes Charriage 1998 som en af de 100 vine, man skal prøve, inden man dør. Det var i øvrigt en liste, som også indeholdt navne som Mouton Rothschild 1945 og Gaja Sori Tilidin 1982... Domainet blev grundlagt i 1961 af Poul og Pierre Bunan, som forelskede sig i domainet ved første øjekast. I dag deltager deres børn ligeledes i den daglige drift af domainet, så næste generation er allerede sikret.

Domaines Bunan

Pris
Serveringsforslag
Type
Årgang
Alkohol
Anbefalede Glastyper
Glastype
Druesammensætning
Anmeldelser
Populære
Nyheder & Premium Brand
Vis:
af 3 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Om Domaines Bunan

Bandol-appellationen ligger ud til Middelhavet i det for danskerne så kendte område Provence. Appellationen har taget navn fra byens berømte havn, som har været et knudepunkt for udskibning af vin til resten af verden siden det 5. århundrede. I dag hører appellationen stadig blandt de bedste appellationer i Provence. Vinstokkene, der typisk er plantet på sydvendte terrasser, nyder godt af Middelhavsklimaet, som sikrer en stabil modning af druerne.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]