Kom med til The Tawny Day på lørdag ⭐ Læs her
I hjertet af appellationen Saumur-Champigny ligger Domaine La Bonnelière - en familie på fem generationer af winemakers, hvor Anthony og Cédric Bonneau i dag er i spidsen. Domainet blev grundlagt af André Bonneau og hans kone i 1972 og råder over 38 hektarer primært beplantet med Chenin Blanc og Cabernet Franc i Saumur-Champigny. Huset har dog også druerne Cabernet Sauvignon og Pineau d'Aunis.
Domaine La Bonnelière
- Vegansk
Vælg favoritliste
2015 Saumur Champigny, AOP, Franc 100%
Domaine La Bonnelière- Ekstra Bladet
Mørk og intenst granatæblerød i farven med en meget ekspressiv aroma af sorte frugter og vanilje i et komplekst billede af stor elegance. Krydret på tungen med præg af egetræsfade og stor karakter. Fyldig, rund og meget generøs. Det er fremragende.
409,95pr. flaskeKun 38 på lager online Vælg favoritliste
2024 Saumur Blanc, AOP, Tradition
Domaine La BonnelièreCremet tekstur og en frisk aroma.
154,95pr. flaskePå lager onlineVælg favoritliste
2023 Saumur Blanc, AOP, L'Excellence
Domaine La BonnelièreFinesse og kompleksitet.
204,95pr. flaskeSe produktUdsolgt, men prøv din lokale butikVælg favoritliste
2024 Saumur Blanc, AOP, L'Excellence
Domaine La BonnelièreKraft, finesse & kalk-mineralitet.
204,95pr. flaskeSe produktUdsolgt, men prøv din lokale butikVælg favoritliste
2023 Saumur Champigny, AOP, Tradition
Domaine La BonnelièreBlød og rund rødvin fra en berømt vinappellation i Loire-dalen.
154,95pr. flaskeSe produktUdsolgt, men prøv din lokale butik- Vegansk
Vælg favoritliste
2020 Saumur Champigny, AOP, L'Excellence
Domaine La BonnelièreStruktur og harmoni.
204,95pr. flaskeSe produktUdsolgt, men prøv din lokale butik
Gå til side
ud af 1
Om Domaine La Bonnelière
Beliggende ved porten til Saumur ligger Varrains, i hjertet af vi Saumur-Champigny. Terroiret i appellationen i Loiredalen er hovedsageligt ler-kalksten. Som det er typisk for Saumur, er Domainets kælder gravet ned i tufsten seks meter under jorden. Det særlige ved lige netop denne kælder er, hvor flot den er hugget ud, og at den er hjem for adskillige samlinger og usædvanlige genstande. Det er bl.a. statuetten af Saint Vincent, vinbøndernes skytshelgen.
Det meste af vinificeringen i termoregulerede kar i kælderen. Derefter foregår lagringen af vinene på trædefade i en underjordisk kælder, hvor mere end 150 egetræsfade har hjemme. Vinifikationskælderen bygget i 2009 med overvågning af hvert parcel for at optimere alle domainets cuvéer. Fade har altid spillet en væsentlig rolle i at blødgøre tanniner og bringe kompleksitet til brødrenes vine.





