Tilmeld Sélection Vinklub og spar 5% HVER GANG du handler i butik eller online - klik her

Brand image

Det er med stolthed, at vi kan kan præsentere de exceptionelle mousserende vine fra Domaine J. Laurens. Domainet er beliggende et stenkast fra den ufatteligt smukke middelalderby Carcassonne. Det blev grundlagt i 1980´erne af Michel Dervin, der er udvandret fra Champagne-distriktet til Limoux. Michel er fascineret af områdets ideelle terroir til produktion af mousserende vine. Vinmarkerne i distriktet har en højere beliggenhed med et dertil køligere klima sammenlignet med andre steder i Languedoc. Druerne bevarer deres livlige frugtsyre, som er essentiel for at skabe de bedste mousserende vine. I dag er huset i besiddelse af 30 hektarer og fremstiller udelukkende mousserende vine lavet på champagnemetoden. Det er bobler af højeste kaliber og på et niveau, som vi kun har oplevet i Champagne-distriktet. 

Domaine J. Laurens

Pris
0
Serveringsforslag
0
Underområde
0
Glastype
0
Druesammensætning
0
Anmeldelser
0
Lagerstatus
0
Nulstil alle filtre
Vis:
af 4 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Potentiel champagnedræber

Vi kunne sagtens kalde Laurens en ”champagnedræber”, få 5 stjerner i vinavisen og insistere på, at man ikke kan smage forskellen. Men det kan man! Ikke grundet kvaliteten, men fordi at J. Laurens, som traditionen byder det, bruger et højt indhold af Mauzac og Chenin Blanc i vinene. Druerne giver et andet frugtigt og vild lækkert karakteristisk touch til vinen. Vi vil godt lægge hovedet på blokken, når vi siger, at Limoux er det næstbedste område for fremstilling af mousserende vine, og at J Laurens er en af områdets absolut bedste huse (i hvert fald det bedste, vi har smagt). For at sige det på en lidt kæk facon: Vil man have Champagne, så må man købe netop det. Her må I ”nøjes” med Cremant de Limoux i absolut verdensklasse. Les Graimenous er et mesterligt blend af Chardonnay, Chenin Blanc, Mauzac og Pinot Noir. Vinen er lavet på den famøse champagnemetode, hvor den modner med de døde gærceller over mere end et år. Her samler vinen et væld af de forførende nuancer af brioche, mundfylde samt kompleksitet.