ONLINE ROSÉFEST ☀️ Spar op til 47%!

Brand image

Coravin giver dig mulighed for at skænke lige netop den vin du har lyst til, hvorefter du kan gemme resten af flasken i uger, måneder eller endda år! Så kan du altid drikke præcis den vin du vil - helt uden at gå på kompromis.

Coravin Europe B.V.

Pris
Anbefalede Glastyper
Lagerstatus
Vis:
af 29 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Om Coravin

Coravin Wine Preservation System er designet til at skænke vin uden at fjerne korkproppen, så din vin altid smager som om den lige er blevet åbnet - selv flere år senere. Coravin-nålen passerer forsigtigt igennem vinens korkprop, og når nålen er fjernet igen, udvider proppen sig blot tilbage til sin normale form. Når vinen udvindes gennem Coravin-nålen, erstattes den med ren argongas, hvilket sikrer at den resterende vin i flasken aldrig kommer i kontakt med ilt, hvilket gør at den holder sig lige så frisk som den dag den blev aftappet!

 

Grundlæggeren og opfinderen af Coravin, Greg Lambrecht, kombinerede sin viden om nåle af medicinsk kvalitet med sin passion for vin. Dette gjorde at han kunne udvikle et unikt vinkonserveringssystem, hvor det var muligt at skænke vin uden at fjerne korkproppen. Idéen opstod da Gregs kone var gravid med deres første barn, hvor han pludselig stod i en situation hvor han ikke havde nogle at dele en flaske vin med derhjemme. Nu blev han enten nødt til at drikke en hel flaske vin når han åbnede den, eller hælde resten af flasken i afløbet, når den blev dårlig. Greg var derfor fast besluttet på at finde en løsning, og han gav sig derfor i kast med at designe en prototype, der ville give ham mulighed for at skænke vin på glas. Han arbejdede i otte år, inden det endelig lykkedes ham at lancere den første Coravin: Model C1000. I dag findes der flere forskellige Coravin-modeller, så det er muligt at finde en til ethvert behov.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]