ONLINE ROSÉFEST ☀️ Spar op til 47%!

Brand image

Med en historie tilbage til 1688 har Pichon-Longueville Comtesse de Lalande en historie bag sig, der er længere end de flestes vinslotte i verdensberømte Pauillac.

Château Pichon Longueville Comtesse de Lalande

Pris
Serveringsforslag
Årgang
Alkohol
Druesammensætning
Anmeldelser
Fine Wine
Lagerstatus
Vis:
af 5 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Om Pichon-Longueville Comtesse de Lalande

Pichon-Longueville Comtesse de Lalande har en lang historie bag sig. Næsten lige så lang som navnet. Man skal tilbage til 1688 for at være præcis. Indtil 1850 var Pichon Longueville ét samlet, stort domaine ejet af baron Joseph de Pichon Longueville. I løbet af sine 90 år på jorden, nåede han at blive far til fem børn - to sønner og tre døtre. Da han døde, overtog sønnerne derfor 2/5 af slottet, mens døtrene overtog 3/5. Sønnerne skabte Château Pichon Longueville Baron, mens døtrenes andel blev til Pichon Longueville Comtesse Lalande. Det interessante ved den opdeling er, at man den dag i dag ofte betegner Château Pichon Longueville Baron som en maskulin udgave af Pichon Longueville, mens søstrenes Pichon Longueville Comtesse Lalande er en feminin udgave.


Slottet blev moderniseret i 1980'erne med bl.a. en helt ny kælder, og i 2007 blev det opkøbt af champagnehuset Louis Roederer. Pichon-Longueville Comtesse de Lalande ligger i verdensberømte Pauillac, og med vinenes forholdsvis høje indhold af druen Merlot, skaber man på slottet nogle af områdets blødeste og mest elegante vine, som er elsket af mange. Både til at gemme i kælderen eller som investeringsobjekt.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]